Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó választás volt

Hegyaljai-Panoráma Vendégház SzerencsHegyaljai-Panoráma Vendégház Szerencs a térképen

2022. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. április 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ottjártunkkor még viszonylag új volt a szálláshely. Mi a két franciaágyas szobát foglaltuk le, amikhez egy külön bejáratú, mindennel felszerelt konyha is tartozott. Padlófűtés van. A ház nagyon jó helyen fekszik, nagyszerű kiindulópont a környék felfedezéséhez. Az autóút forgalmából mi semmit nem érzékeltünk. Az udvar kissé meredeken lejt, ezért a parkoláshoz elkél a gyakorlat, de a ház előtt, az utcán is biztonságosan lehet parkolni. Az egész ház és az udvar igényesen lett megtervezve és kialakítva. Tisztaság van mindenütt. Sajnos a szeszélyes húsvéti időjárás miatt az udvar és a kert adottságait alig élvezhettük és a jacuzzit is csak a ponyvával védett zárt teraszon tudtuk használni, de mindez nem von le semmit az élvezeti értékből. A 4 személyes jacuzzi is tiszta, gondozott volt. Este hangulatvilágítás teszi még kellemesebbé a fürdést. Reggelente a teraszról lehetett élvezni a korai napsütést. Sajnos ez a hátsó szobából már nem volt annyira kellemes, mert hiába van a nyílászárókon roló és sötétítő függöny is, azok semmit sem érnek, csak szűrik a napfényt. Az első szobában jobb a helyzet, mert annak csak 2 ablaka van, míg a hátsó szoba a terasz felé nyitottabb.
A fürdő tágas, egy kis ablakkal szellőztethető. Az akadálymentesítés miatt a zuhanyzó megoldása nem szerencsés, nagyon kell vigyázni arra, hogy fürdés közben ne ússzon el minden, a zunyanyfüggöny fürdés közben rátapad az emberre. Jó lenne egy fali akasztó is a zuhanynak. Hiányoltuk a szobából a szárítási lehetőséget, a vizes fürdőruhákat és a törölközőket nem tudtuk hová tenni. Jó időben ez megoldható a teraszon, de fűtési szezonban ez gondot okoz. Hajszárítót kérésre biztosítanak.
Félpanziós ellátást kértünk. Mind a reggeli, mind a vacsora bőséges és finom volt. Reggelire csak hideget adtak, de nekünk ez teljesen jó volt. Többféle felvágott (húsvéti sonka tojással, sárga túróval), sajtok, házi kolbász és szalonna, lekvár, méz, kenyerek, tej (mi nem kértünk), gyümölcslé, tea. A vacsorához mindig kaptunk négyen egy üveg bort.
Összességében nagyon kellemes 4 éjszakát töltöttünk el itt, sokat emlegetjük azóta is. Jó szívvel ajánljuk másoknak is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Angyal Fogadó Rátka - Programokkal teli tavaszi hétvége
Programokkal teli tavaszi hétvége
2024.06.02-ig
Angyal Fogadó Rátka
89.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Alfa Hotel Miskolctapolca - Nyári vakáció
Nyári vakáció
06.28-08.31.
Alfa Hotel Miskolctapolca
89.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval