Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kritikán aluli mosdó

Sziget Étterem TaksonySziget Étterem Taksony a térképen

Átlagos 2017. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. március 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Eldugott kis utcában található az étterem. Mivel a szomszédos településen volt épp elintéznivalónk, így a közelben kerestem étkezési lehetőséget. Korábban nem jártam még itt, de nagyon szimpatikusnak tűnt a leírások alapján. Hétköznap volt és gyér forgalom, aminek inkább csak örültünk. Kézmosás céljából első utam a mosdóba vezetett. Rögtön lelombozott a látvány. A kukából "kifolyva" a használt papírkéztörlő. Nem tudom mióta nem ürítették, pedig elvileg előző nap zárva volt az étterem, aznap nyitott, ráadásul idejük is lett volna, mert kevés volt a vendég, és csak az esti órákban érkeztünk. A mosdó többi részével sem voltam elégedett. Utána már fenntartással fogadtam az ételeket is. Átlagos ízvilág jellemezte, szépen tálalva. Az adag normálnak mondható. Elég hűvös volt az étteremben és ami még furcsa volt ,hogy közben lekapcsoltak egy világítást, gondolom megtakarítási céllal. Nem felettünk, hanem mellettünk, de nem egy megszokott dolog. A pincérnők kedvesek voltak, de ezek a plusz dolgok összességében csalódottság érzetet keltettek bennünk, nem hiszem, hogy újra visszatérünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge

Sziget Étterem további értékelései

2023.07.16családjával
Kiváló
2023.07.15.-én családi rendezvényre választottuk az éttermet. Nem csalódtunk, szép, ápolt környezet, családias, kellemes légkör és finom házias ételek vártak minket. Köszönöm szépen a személyzetnek a szép, emlékezetes napot.
2015.02.07családjával
Kiváló
Kitünő az étterem. Minden korosztály részére csak ajánlani tudom. Igaz én taksonyi vagyok /sajnos nem fiatal/ még ismertem az étterem alapitó tulajdonosát is. Nagyon kedves emberek voltak igazi üzleti érzékkel.Nyáron gyönyörü kilátás nyilik a teraszról ahol ebédelni vagy csak sörözni is lehet.
2014.12.30barátokkal
Kiváló
Nyugodt, kellemes környezetben lévő étterem. A hely gyermekbarát, ahogy a honlapon is feltüntették (külön kis játszó-rajzoló rész az etetőszék mellett). A kiszolgálás gyors, a személyzet barátságos, az árak megfelelőek, az ételek ízletesek, bőségesek. Az étlapon szereplő választék megfelelően...
Népszerű szállások a környéken
JOKER Party House Szigetszentmiklós - Napi árak
Napi árak
2024.10.01-ig
JOKER Party House Szigetszentmiklós
395.000 Ft / 16 fő / éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval