Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szagos napok az Airport Hotelben

Airport Hotel Budapest VecsésAirport Hotel Budapest Vecsés a térképen

Gyenge 2024. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. január 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Jó volt: a hotel hallja nagyon szép, jó volt az ablakunkból a kilátás a szilveszteri tűzijátékokra, kedves volt a recepciós. Megoszthattuk a fizetést Szép kártya és bankkártya közt.

Rossz volt: belépéskor a szobában erős csatornaszag volt, ez a fürdőből áradt a szobába, ahol a szagelszívó nem működött. A szag a sok szellőztetés mellett is csak 10-20 percekre szűnt meg. Ezt jeleztük a takarító hölgynek (és azt is, hogy penészes a fürdő), de ő azt mondta, ezen teljesen nem tud segíteni: csak klór tablettát tudott dobni a zuhanyzóba és légfrissítőt fújt be. Ettől mindössze 1-2 óráig volt elviselhetőbb a levegő.
A szoba elavult berendezésű, koszosak, repedtek voltak a falak, beázás volt a plafonon, az ivóvíz fehér volt a sok klórtól.
A "wellness részleg" öltözőhöz/zuhanyzóhoz hasonló kisebb ablaktalan pince helységekből állt, ahol szintén koszos, beázott festett falak voltak. A lenti wellness résznél semmilyen személyzet nem volt, nem tudtunk lent törölközőt/köntöst kérni (ha a recepción lett is volna erre lehetőség, egy 4 csillagos hotelnél illene, hogy a lenti wellness részen is legyen, de a recepciós legalább mondhatta volna előre, hogy erre nála lenne lehetőség). Semmilyen medence nincs, egy db. kb. 4 személyes jakuzzi a fürdőzési lehetőség, többször kellett lemennünk, mire egyáltalán használni tudtuk. Belépve a jakuzzi szobába nincs lehetőség felakasztani a törölközőt/nem létező köntöst, egyetlen akasztót sem találtunk a helységben. Egy db. koszos műanyag szennyestartó volt odahelyezve, amire nem szívesen tettük le a törölközőt egy szállodányi ember után.
Leülve a jakuzziba a klóros gőztől pár másodperc alatt könnybe lábadt a szemünk és szúrt az orrunk (vízbe nem tettük a fejünket). Éreztük a tisztítószer darabjait a bőrünkön, a fürdőruhánk 2 mosás után, most is még mindig klór szagú. 5-10 percet bírtunk a jakuzziban tölteni és többet nem mentünk.
A vacsora első alkalommal kitűnő volt, ennek nagyon örültünk. A reggeli is megfelelő volt, bár nem kiemelkedő. A második vacsora alkalmával a citrushabnak erős penészre emlékeztető íze volt. Ha nem is romlott volt, kétlem, hogy ez az íz bárkinek finom lenne vagy így lett volna tervezve.
Ugyan ez nem a hotel hibája, de a reggelinél a szomszéd asztalnál egy család összeverekedett, egy férfi egy széket vágott a másikhoz, majd 3-an dulakodni kezdtek a reggeliző asztáloknál.
Repüléshez átutazásban 1 éjszaka alatt, egy jobb szobában talán nem tűnik fel ennyi minden, de én már egy éjszakára sem mennék vissza szívesen.
Az viszont biztos, hogy ez a hotel nem érdemel 4 csillagot, alapvető követelményeket sem teljesítenek (tisztaság, higiénia).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Átlagos

Airport Hotel Budapest további értékelései

2024.04.25a párjával
Kiváló
Külföldi utazás előtt egy estét és pár órás éjszakát töltöttünk itt, mivel a repülőgépünkhöz kora hajnali órán kellett kiérnünk Ferihegyre. Hogy a kényelmünk teljes legyen, az autónkat a szálloda őrzött, nagy parkolójában hagytuk az utazás néhány napjára, és igénybe vettük a kisbuszos...
2022.03.26a párjával
Kiváló
Nászajándékba kaptunk egy wellness hétvégét, ami ide szólt. Nagyon meg voltunk elégedve a szobával,a bőséges svédasztal választékkal és a wellness részleggel is. Néha hallottuk a felszálló repülők hangját, de ezt leszámítva minden fantasztikus volt
2018.12.12családjával
Nagyon közel a reptérhez. Folyamatos ki-be csekkolás, reggel négytől reggeli. Ha akkor már utazni kell, bőséges hideg csomag. Transzfer a reptérre tökéletesen jól működik, gyors, pontos. Parkolóhely bőven volt. Szoba tágas, kényelmes, célnak megfelel. Az étlap elég húzós, nem vacsoráztunk a...

Az Airport Hotel Budapest legnépszerűbb csomagjai

Airport Hotel Budapest Vecsés - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Kérd ajánlatunkat!
2025.08.21-ig
Airport Hotel Budapest Vecsés - Pünkösd (min. 1 éj)
Pünkösd
Kérd ajánlatunkat!
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
City Hotel Pilvax Budapest - Napi árak
Napi árak
2024.06.09-ig
City Hotel Pilvax Budapest
Kérd ajánlatunkat!
City Hotel Ring Budapest - Napi árak
Napi árak
2026.01.01-ig
City Hotel Ring Budapest
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Stáció Vecsés - Egy éjszakás kaland
Egy éjszakás kaland
2025.12.24-ig
Hotel Stáció Vecsés
59.500 Ft / 2 fő / éj-től csodás félpanzióval