Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

2 csillagos szolgáltatás 4+ csillagos áron

Hotel Karos Spa ZalakarosHotel Karos Spa Zalakaros a térképen

Gyenge 2013. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. december 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A szállodák nagyon jó reklámmal tudják eladni a szolgáltatásaikat, de ezentúl gyakrabban olvasok majd fórumokat, akkor talán nem tévedek ekkorát.

Megérkezésünk nem volt egyszerű, mert a bejáratot elállta egy busz, és kb. 3 autó, akik nemcsak tilosban parkoltak, de nem sok hajlandóságot mutattak a távozásra, ezért a szűk helyeken rettenetesen nehéz manőverezni, így a hátsó parkolóból voltunk kénytelenek behurcolkodni. Arról nem szólva, hogy miért számítanak fel napi 800,- Ft-ot egy Isten háta mögötti helyen a parkolásért, ha már egyszer saját parkolójuk van.
Hárman voltunk a párommal (aki 4 hónapos terhes volt), valamint a 3 és fél éves kislányunkkal. 6 nap / 5 éjszakát foglaltunk félpanzióval, "minden napra, minden főre ajándék ebéddel".
A személyzet szintén kevésbé foglalkozik az új érkezőkkel, de ahogy megfigyeltem, a szökőkutat azért minden nap bekapcsolták, mikor az új vendégek jöttek...
A szobával és a tisztasággal nem volt különösebb gondunk, átlagosnak mondanám.
A belső medencék szintén átlagosnak mondhatóak, elég nagy hellyel, viszont az esős nap bizonyította, hogyha minden vendég belülre kényszerül, mindjárt nem ilyen rózsás a helyzet, és a beltéri medencékben úgy tömörülnek a vendégek, mint a heringek.
A gyermekmedence azonban csalódás volt, mivel a szálloda oldalán arról tájékoztattak, hogy van csúszda is, azonban már csak helye volt meg.
A kültéri medencéknél mindegy mikor megy ki az ember, hiába van 30 ember a medencékben és körülötte, a 150 napozóágy mind foglalt!
Sajnálatos módon a "feketeleves" (sajnos szó szerint) csak ezután következett.
Az étkező szép nagy, és világos.
Az ételek ezzel szemben katasztrofálisak.
Kezdeném a reggelivel: minden reggel ugyanazok az ételek, ami nem is volna baj, ha finomak lennének, de pl. egyféle virsli (nem tudom honnan szerzik be, de rettenetes íze van), az viszont sülve és főve; a "házi" joghurtnak tejfölíze van; a kalács, kenyér száraz; a narancslé vízízű.
Az ajándék ebéd arra jó, hogy rendelhessen az ember hozzá jó pénzért italt. Aminek az árából vélhetően kijön az ebéd.
Merthogy elég drágán mérik az innivalót.
És ezeken az árakon szervizdíj (értsd: borravaló) is van. Csak azt nem értem miért, mikor az 5 napból legalább 3 nap már majdnem eltelt, mikor a vacsoránál odaszédelgett egy pincér, hogy esetleg mielőtt lefordulunk a székről a szomjúságtól, hozhat-e valamit.
A vacsoraválaszték elég széles volt, viszont szintén rossz ételek. Ha volt is jó (kacsacomb párolt káposztával), kb. óránként hoztak ki egy tálcával, amire kilométeres sor várt.
Volt két úriember, akik étkezés előtt az asztalhoz irányítottak.
Azt hiszem asztal-koordinátorok lehettek.
De mivel aki nem vak, maga is megtalálja a számára megfelelő üres asztalt, amiből volt is bőven, csak nem volt leszedve, és újraterítve!
A két említett úriember helyett inkább pincérekre lenne szükség, egy ekkora étterem több felszolgálót igényel, 3-4 embert láttunk, akik elvesztek a feladataikban. Ezért nem csodálom a hozzáállásukat sem, egy-két kivétellel flegma a stílusuk.
Gondoltuk, egyszer az ingyen ebéd helyett étlapról választunk, hátha.
Sajna az étlapon volt kb. 10 fogás, abból 8 pulyka vagy csirkemell sülve, főve, grillezve, stb.
A maradék 2 csirkecomb, ill. valamilyen húskenyér, ezt rendeltük.
A húskenyérnek olcsó virsli íze volt, csodálkozom hogy a nejem terhesen nem hányt tőle...
Sajnos összegzésként nem tudok mást írni, minthogy az egész szállodából árad a spórolás, nem tudom mi alapján kapják a csillagokat, de jó indulattal is legfeljebb csak 3 csillagot érdemelne.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Átlagos

Hotel Karos Spa további értékelései

2024.04.01egyedül
Szörnyű
a matracok bevonata vizhatlan anyaggal szörnyű annak ajállom 3 éjszakára aki kitalálta pihenésre.Már3-ik alkalommal jártam itt de ez volt alegrosszab.Ezelőtt 5 éve még a teraszon hamutárca volt adohányosoknak kitéve most meg az asztalon egy olyan figyelmeztető papir volt ha rágyútok a teraszon...
2024.03.20a párjával
Nem először voltam itt, tudtam mire számíthatok. A recepció okozott csalódást, mivel a 3. szoba volt csak megfelelő: az első az ötödiken volt, ahol egész nap a fejünk felett fúrtak, a zaj miatt nem lehetett a szobában megmaradni. (Egyébként nagyon kevesen voltak a szállodában, érthetetlen, miért...
2024.01.18gyerekekkel
Gyenge
Januárban mentünk 2 kisgyerekkel 4 éjszakára a gyerek medence és a többi medence hőmérséklete a közelében sem volt a kiírt hőmérsékletének gondolom mivel kevesen voltak a szállodában nem érte meg felfűteni rendesen a vizet és a gyerekeim meg fáztak a második éjszaka rohantunk az ügyeletre...

A Hotel Karos Spa legnépszerűbb csomagjai

Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás (min. 2 éj)
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros - Nyári vakáció (1 éjtől)
Nyári vakáció (1 éjtől)
79.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
07.15-08.20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től csodás félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürdő - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürdő
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval