Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szuper szálloda apró kellemetlenséggel

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros a térképen

Kiváló 2017. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. március 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
"Először jártunk Önöknél és biztosan nem utoljára. Kedves fogadtatás, szép tiszta, tágas kellemes szoba fogadott minket. A wellness részleg tökéletes, kedvemre úszhattam, ami nálam fontos szempont. A szauna is tökéletes, de a gőzkabin ajtaja nem zárt jól, így nem tudta a legjobb hatást kifejteni. A személyzet kedves, barátságos, segítőkész. Az esti nőnapi program a vacsoránál, a virággal való kedveskedés mind-mind a szálloda vendégszeretetéről árulkodik. Az ételek finomak, a bőséges választék így nagy csábítás elé állítja a vendéget. Itt is mindig udvarias, kedves személyzettel találkoztunk.
Egyetlen negatívumunk, amit nem szeretnék elhallgatni, az az alattunk levő szobában történő felújítási munkák miatti zaj volt. Remélem mi voltunk az egyetlenek, akiknek ezt a 3 nap alatt hallgatnia kellett, ha szerettünk volna a szobánkban tartózkodni napközben. A recepción is szóvá tettük, itt is megemlítettük, hogy nem a felújítás tényével van a gondunk, hiszen azt el kell végezni és hanggal is jár, sőt azt is tudjuk, hogy tesztnapos csomaggal jóval olcsóbban juthattunk el Önökhöz. De szerintünk, ha már nem lett volna kissé messzebb szoba, akkor jólesett volna, ha érkezéskor felhívják figyelmünket erre a tényre, ami egy 4*- os szállodától minimum elvárható lett volna.
Ennek ellenére a szállodának olyan varázsa van, ami teljesen hatalmába keríti a vendégeit. Csak ajánlani fogjuk minden ismerősünknek és még biztosan találkozunk. Addig is jó munkát kívánunk a szálloda minden dolgozójának!"

Ezeket a sorokat küldtem el a szálloda vendégkönyve részére, de sajnos ezek a sorok nem tennék kellően pozitív beállítottságúvá a szállodát- gondolom én - így nem jelentették meg a szálloda vendégkönyvében. Ugyan e-mailben kaptam egy kedves levelet, amelyben a kellemetlenségért elnézést kérnek, de ennyi.
Pedig szerintem egy igazán magát jónak tartó szállodának ezt is el kellene viselnie, hiszen ebből az észrevételből lehetne igazán tanulnia és levonnia a következtetéseket. Azt hittem a MenDan egy ilyen szálloda, de tévedtem.
Itt most azért írtam ezt meg, mert szeretném, ha a szállodákról reális képeink lennének, hogy tényleg, aki ez alapján választ szállást, ne csalódjon.
Még egyszer hangsúlyozom varázslatos hely, már ma visszamennék, s biztosan vissza is térek a szállodába!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel további értékelései

2023.11.19gyerekekkel
Kiváló
Zalakaros egyik legnépszerűbb 4 csillagos szállodája, amely a Gyógyfürdő téren található. Ingyenes parkolási lehetőség a téren egy sok férőhelyes parkolóban. Bár az őszi szünet miatt rengeteg vendég volt a szállodában, meg úgy általában Zalakaroson, de mégis maradt szabad férőhely minden nap. A...
2023.08.25
Kiváló
Nagyon szeretem.....A wellness részleg kiváló . Gyönyörű szobák,finom ételek ittmindent a vendégért.Csak ajánlani tudom.
2023.08.03a párjával
Kiváló
Visszatérő vendegek vagyunk és ugyanaz a vélemény mint eddig. Minden maximálisan megfelel egy 4* szállodához. Minden igényt kielégít. A skypool csodálatos!!!

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - MenDan Wellness Napok (min. 2 éj)
MenDan Wellness Napok
121.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.01-ig
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - Pünkösd (min. 3 éj)
Pünkösd
Kérd ajánlatunkat!
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak 2024
Senior csomag örökifjaknak 2024
2024.12.24-ig
Hotel Lövér Sopron
71.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval