Nyereményjáték

Nyeremények:

A játék résztvevői között kisorsolunk egy két személyre és két éjszakára szóló ajándékutalványt a Villapark Várgesztes vendégeként. A csomag a következőket tartalmazza:

  • Szállás 2 fő részére, 3 nap, 2 éjszakára Komfort apartmanházban
  • Bővített félpanziós ellátással (reggeli, ebédidőben leves, vacsora)
  • Wellness részleg használata (fedett élményfürdő, jakuzzi, szauna, infraszauna)
  • Kültéri medencék, sportpályák és játszóterek, tűzrakóhelyek használata
  • A Park Centrum üpület díjmentes szolgáltatásai: gyermeklabirintus, pingpong asztalok
  • Túraútvonal javaslatok
  • ingyenes WiFi-használat

Olvasd el a következő rövid szabályzatot, és megtudod, hogyan vehetsz rész a játékban!

Csupán egy dolgot kell tenned:

Az alábbi keresőablakban válassz ki egy éttermet vagy szálláshelyet, amely vendégül látott, és pontozás illetve szöveges értékelés formájában írd le a véleményedet a szolgáltatásairól.

Nyereményjátékunkban részt vesz mindenki, aki az Ittjartam.hu portálon 2019. január 16. és 2019. március 17. között lead legalább egy értékelést, akár étteremre, akár szálláshelyre; A sorsolás időpontja: 2019. március 18.


keresés

TÖBB ÉRTÉKELÉS, NAGYOBB ESÉLY!

Ha több helyet is kipróbáltál az elmúlt egy évben, érdemes több értékelést is leadni, mert így sorsolásnál növeled az esélyeidet: akár egy beszámolóval is be lehet nevezni, de ha többet írsz, akkor kritikánként egyszer újra bekerül a neved a kalapba. Ha olyan helyet szeretnél értékelni, amelyet nem találsz az oldalon, írj egy sort nekünk (info@ittjartam.hu), és egy napon belül felvesszük.

Arra azonban figyelj, hogy amennyiben több értékeléssel szeretnéd esélyeid növelni, minden alkalommal tegyél eleget a játék összes feltételének.

Jó játékot, sok szerencsét kívánunk!


Korábbi játékunk nyertesei:

Nyeremény: Gerdus nevű felhasználónk "Őszi pihenés." két éjszakás ajándékutalványt nyert a négycsillagos szentesi Open Hotel vendégeként.

A sorsolást követő napon a nyereményjáték díjazottjait az IttJártam.hu portálon történő regisztrációkor megadott e-mail címükön értesítjük, valamint a felhasználónevüket az IttJártam.hu FaceBook oldalán is kihirdetjük. Ettől kezdve három hétig tudnak a nyereményért jelentkezni az info@ittjartam.hu e-mail címre küldött levélben – ezen határidő lejárta után a nyereményt biztosítani nem áll módunkban.Látogass el Facebook és Google+ oldalunkra is
Keress bennünket a Google+-on!