Nyereményjáték

Nyeremények:

A játék résztvevői között kisorsolunk egy két személyre és két éjszakára szóló ajándékutalványt a négycsillagos pécsi Hotel Makár Sport és Wellness vendégeként. A csomag a következőket tartalmazza:

  • 2 éjszaka szállás 2 fő részére félpanzióval
  • Superior**** szobában történő elhelyezés
  • Wellness részleg használata (finn-/só-/infraszauna, hideg vizes csobbanó, jakuzzi, beltéri medence, gőzkabin)
  • Fitneszterem használata
  • Internet
  • Utcai parkolás

Olvasd el a következő rövid szabályzatot, és megtudod, hogyan vehetsz rész a játékban!

Csupán egy dolgot kell tenned:

Az alábbi keresőablakban válassz ki egy éttermet vagy szálláshelyet, amely vendégül látott, és pontozás illetve szöveges értékelés formájában írd le a véleményedet a szolgáltatásairól.

Nyereményjátékunkban részt vesz mindenki, aki az Ittjartam.hu portálon 2017. december 18. és 2018. január 14. között lead legalább egy értékelést, akár étteremre, akár szálláshelyre; A sorsolás időpontja: 2018. január 15.


keresés

TÖBB ÉRTÉKELÉS, NAGYOBB ESÉLY!

Ha több helyet is kipróbáltál az elmúlt egy évben, érdemes több értékelést is leadni, mert így sorsolásnál növeled az esélyeidet: akár egy beszámolóval is be lehet nevezni, de ha többet írsz, akkor kritikánként egyszer újra bekerül a neved a kalapba. Ha olyan helyet szeretnél értékelni, amelyet nem találsz az oldalon, írj egy sort nekünk (info@ittjartam.hu), és egy napon belül felvesszük.

Arra azonban figyelj, hogy amennyiben több értékeléssel szeretnéd esélyeid növelni, minden alkalommal tegyél eleget a játék összes feltételének.

Jó játékot, sok szerencsét kívánunk!


Előző játékunk nyertesei:

Fődíj: Bagira nevű felhasználónk "Igazán remek!" című értékelésével két éjszakás ajándékutalványt nyert a zalakaros Belenus Thermalhotel Superior vendégeként.

2. hely: Kincsem25 nevű felhasználónk "Élmény volt" című értékelésével egy 5.000,- forint értékű ajándékutalványt nyert a budapesti János Étterembe.
3. hely: Detti76 nevű felhasználónk "Pihenés kis csalódással" című értékelésével egy 5.000,- forint értékű ajándékutalványt nyert a budapesti János Étterembe.
4. hely: BoCsi nevű felhasználónk "Gyerekekkel is szuper" című értékelésével egy 5.000,- forint értékű ajándékutalványt nyert a budapesti János Étterembe.

A sorsolást követő napon a nyereményjáték díjazottjait az IttJártam.hu portálon történő regisztrációkor megadott e-mail címükön értesítjük, valamint a felhasználónevüket az IttJártam.hu FaceBook oldalán is kihirdetjük. Ettől kezdve három hétig tudnak a nyereményért jelentkezni az info@ittjartam.hu e-mail címre küldött levélben – ezen határidő lejárta után a nyereményt biztosítani nem áll módunkban.Látogass el Facebook és Google+ oldalunkra is
Keress bennünket a Google+-on!