2025. május 6.a párjával járt itt 25 Magával a szállással a tisztaságával és a kényelemmel elégedettek voltunk, viszont ami történt az elgondolkodtató! Már amikor lefoglaltuk a szállást és utánajártunk a fizetési lehetőségnek gyanús volt hogy csak készpénzt fogadnak el, ez manapság nem éppen ideális (moderálva a szerkesztő által).
Amint megérkeztünk a szálláshelyre és hívtuk a tulajt hogy szeretnénk elfoglalni a szobát, se kép se hang. Majd 1 órát várakoztunk, a szállásközvetítő (moderálva a szerkesztő által) úgyszintén segítségünkre telefonált de sikertelenül, e-mailt, sms-t már mindent próbáltunk mire egyszercsak végre visszahívott minket de a pofátlansága tagadhatatlan volt ami undorító egy vendéglátótól! Tulaj persze személyesen meg se jelent jött egy hölgy akinek kedvességét köszönjük de szerencsétlenre hárult az a feladat hogy a dühünket megkapta. Továbbá hogy egy igazi csattanóval zárjam a sztorim mikor kicsekkoltunk megjelent előttünk a tulaj aki minden létező módon tagadta hogy nem ő az, de mi tudtuk és inkább köszönje meg hogy bennünk volt annyi, hogy nem mondtuk meg a magunkét ! Csatlakozva egy másik negatív véleményhez : aki nem szeretne kellemetlen bonyodalmakat az inkább ne válassza ezt a szállást, mert a szépsége és eleganciája egy pénzéhes, hazug, játszmás tulajt rejt !