2025. szeptember 28.családjával járt itt 15 A mai napon a családommal együtt ebédeltünk. A kiszolgálás förtelmes volt. Az italt több, mint 30 perc volt, mire kihozták, addigra viszont már ott voltak a levesek. A végén ugyanígy jártunk, hogy a második fogás elfogyasztása közben rendeltünk 2 db colát, és mikor kihozták a kávékat, csak utána érkeztek meg a colák egy kis emlékeztető után.
Az egyik colához nem kaptunk poharat. Az evőeszköz tálalón nem volt elég evőeszköz. A pincérnő, pincérnők fiatalok voltak, de úgy viselkedtek, mintha 30 éve a szakmában güriznének és már réges rég kiégtek volna. Gorombák és faragatlanok voltak, a teljes kisugárzásuk sütött a munka iránti utálattól. Ezáltal kellemetlen volt velük bármilyen szinten is felvenni a kapcsolatot. A hely szép, az adagok nagyon bőségesek, de csillagászati árak vannak. Egy átlag ember megelégedne az adag felével és boldogabb lenne az ár nagyobb töredékével, és egy klasszisokkal kedvesebb személyzettel. Összességében nem volt jó élmény sajnos.