2025. december 24.a párjával járt itt 15 Voltam már az országban ennél forgalmasabb helyeken is de ez a hely mindent visz negatívba. . . az elmúlt fél évben kb 8 esetből 7 szer 12 és 24 perc közötti időt vártam a drive sorban, (mértem) ha csak nem érsz rá nagyon soha ne állj sorba ha mégis csak akkor ha senki nincs de én már úgy is beálltam és így is percekig vártam egy egyszerű mcroya menüre.
Egy bónusz krumpli vagy bármi mert vártál 20 percet ( 2 autó a sorban ) azt felejtsd el. . . De volt már közepes krumpliban kis krumpli adag szóltam szájhúzás és nem értés majd kicserélték de ez is mi. . . . . ? Egy szánalmas vicc ez a hely, plusz sokadszor fordul elő , hogy nincs valami. . vagy tea, vagy kóla vagy éppen töltik vagy valami éppen elromlott . . . mindig azt gondoltam majd legközelebb nem lesz ez de az lett. . . vársz,vársz vársz. . . A vezetőséget és a tulajdonost még aznap kirúgnám. . . . többet nem megyek. . .