2026. január 28.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Google-értékelések alapján választottuk a helyet a párommal, és nem csalódtunk. Az ételek finomak, és más reggelizőhelyekhez képest is kiemelkedők. Ami különösen tetszett, hogy minden nagyon frissnek tűnt érkezésünkkor éppen friss zöldséget, tojást és kenyeret szállítottak, így biztos vagyok benne, hogy mindig friss alapanyagokkal dolgoznak.
Ez érződik is az ízeken. A hely elég kicsi, de ez egyáltalán nem zavart minket, jól éreztük magunkat. Ami pedig a legjobban tetszett, az a csapat: fiatal lányok és fiúk dolgoznak ott, tele energiával, mindig mosolyognak, és nagyon jó hangulatot teremtenek. Szerintem ez is nagyban hozzájárul a sok jó értékeléshez. Így tényleg nehéz nem pozitív véleményt írni! Nagyon jól éreztük magunkat.
Sokan meséltek már erről a titokzatos koreai szendvicshelyről, az EGGI-ről, és a Gault&Millau Magyarország 2026-os posztjában is olvastam róluk. A szendvicseik nagyon finomak, az árak pedig reálisak a belvárosi árakhoz viszonyítva. Sajnos nincs leülős rész, csak elvitelre lehet rendelni, de ezt előre tudtuk, így egyáltalán nem volt probléma.
Megéri kipróbálni, és kár, hogy még mindig kevesen ismerik ezt a helyet, pedig tényleg nagyon jó!