FoodLover
Itt járt már

FoodLover adatlapja

2Értékelés
Bemutatkozás
Szeretek enni, inni, és különösen szívesen próbálok ki más kultúrák konyháit.
Így utazok, így járok étterembe
Családommal és barátaimmal gyakran járunk különböző éttermekbe. Számomra nemcsak az étel számít, hanem legalább ennyire fontos a dolgozók kedvessége és a kiszolgálás minősége is. Ha az étel esetleg nem volt tökéletes, de a kiszolgálás kiváló, nem tudok rossz véleményt írni.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Spórolós utazó  •  Ár-érték figyelő  •  Táplálkozástudatos  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Gyorsbüfé-guru  •  Húsimádó  •  Távol-keleti ízek szerelmese  •  Üzleti utazó  •  Nagyétkű  •  Nagylelkű
Regisztráció2026.01.28
Utoljára itt2026.01.28

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2026. január 28.a párjával járt itt
A Google-értékelések alapján választottuk a helyet a párommal, és nem csalódtunk. Az ételek finomak, és más reggelizőhelyekhez képest is kiemelkedők. Ami különösen tetszett, hogy minden nagyon frissnek tűnt érkezésünkkor éppen friss zöldséget, tojást és kenyeret szállítottak, így biztos vagyok benne, hogy mindig friss alapanyagokkal dolgoznak.
Kiváló 2026. január 28.a párjával járt itt
Sokan meséltek már erről a titokzatos koreai szendvicshelyről, az EGGI-ről, és a Gault&Millau Magyarország 2026-os posztjában is olvastam róluk. A szendvicseik nagyon finomak, az árak pedig reálisak a belvárosi árakhoz viszonyítva. Sajnos nincs leülős rész, csak elvitelre lehet rendelni, de ezt előre tudtuk, így egyáltalán nem volt probléma.
Felhasználó fényképei:
Eggi Cafe - Korean Toast Sandwiches Budapest -