Ha valaki még nem ismeri a vietnámi konyhát, türelmesen elmagyarázzák az egyes fogásokat, segítenek a választásban, így az első látogatás is kellemes élmény. Jó érzés olyan helyre érkezni, ahol valóban figyelnek a vendégekre. Az ételek minden alkalommal nagyon finomak, frissek és ízletesek. Az adagok bőségesek, így az ár-érték arány is kiváló. Külön pozitívum, hogy a levesekből vegán változat is elérhető, így azok is könnyen találnak megfelelő fogást, akik növényi étrendet követnek vagy éppen húsmentes ételt szeretnének. Az étterem mindig tiszta és rendezett. A minimalista berendezés kellemes, nyugodt környezetet teremt, ahol jó elfogyasztani egy ebédet vagy vacsorát. Bár a hely nem nagy, ettől csak még otthonosabb a hangulata. Nekem az is nagy előny, hogy eddig mindig találtam parkolóhelyet a közelben, így autóval is kényelmesen megközelíthető. Hétvégén azonban érdemes előre asztalt foglalni, mert nem véletlenül nagyon népszerű, gyakran tele van. Összességében csak ajánlani tudom ezt a helyet. Finom, autentikus vietnámi ételek, kedves és figyelmes kiszolgálás, családias légkör, tisztaság és bőséges adagok, számomra minden adott egy jó éttermi élményhez. Biztos vagyok benne, hogy még sokszor visszatérek.