2025. augusztus 25.a párjával járt itt 15 A minap a párommal betértünk a jól megszokott és szeretett pizzázónkba Törökbálinton a Pizza Forte! Mikor a pulthoz léptünk a látványkirakatban két féle pizza árválkodott! Az egyik fajtából 3 szelet a másikból 1! Mikor az eladó megkérdezte mit adhat, mondjuk neki,hogy szeretnénk 3 szelet szalámist és szintén 3 szelet sonkást!
Az eladó közli,hogy nem tudnak fele fele pizzát sütni! Mondom neki,hogy akkor szeletenként sütitek? Nem úgysem tudjuk! Mondom neki akkor ,hogy tudjátok? Egészet csak szalámisat és egészet csak sonkásat! Kérdem én! ! ! Ha a kint száradó maradékokból nem szeretnél és nem bírsz megenni egy egészet akkor így jártál? Egy beülős pizzázóba? Azon kívűl mióta 800 forint lett egy pizza a mellette lévő üzletben (moderálva a szerkesztő által) és ő 800 ra emelte a szeletek árát,nem fér bele? Mert ha tele van 5-6 fajtával a kirakat ,azt mondom oké nem maradjon rajta még egy fajta maradéka de 800 forint/ szeletért nem tudják még felesbe sem elkészíteni? Mondtam a páromnak mennyünk innen ! Egy újabb hely ami az elrontott (moderálva a szerkesztő által) üzletpolitikájával ,megszokott vendégeket veszített el! Gratulálunk csak így tovább!