2025. augusztus 19.gyerekekkel járt itt 35 Szép nagy füves területek, árnyékot adó fák, vendéglátóegységek bőven, kisgyerekeknek játszóterek, ideális nekik fürdésre a partszakasz. Azonban:
gokartkölcsönző üzemel, ebből kifolyólag nagyméretű ilyen járművekkel nonstop folyik nem csak az egyéni, hanem a csoportos versenyzés is a közlekedőutakon, valamint a füves területeken szintén.
Éppen az imént ment neki egy megállítótáblának egy 4 év körüli kislány, ami rácsapódott a 2 éves kisgyermekemre. Szerencsére jelentősebb sérülése nem történt most. Belépéskor jeleztem a problémát ráadásul. Értem a profit lényegét, viszont ezt a fajtát nem annyira. Kerékpározók, e rolleresek szintén hasítanak rendesen, biztonsági személyzet nincs. Vagyis csöppségeknek a kezét sem szabad elengedni, mert különben elgázolják őket. A strand szép, gyermekeknek full jó lenne, de ez ellehetetleníti a felhőtlen időtöltést. 1 db kültéri zuhanyzó van a strandon, ami kevés szerintem persze
Összességében mindezért értékelem átlagosra a strandot.