2026. augusztus 20.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon kedves és figyelmes volt a kiszolgálás, végig éreztük, hogy szívesen látott vendégek vagyunk. Az ételek minősége kimagasló, főleg a nápolyi pizzák látszik, hogy nem véletlenül ezt a stílust választották: a tészta 24-48 órán át érlelődik, ettől lesz olyan könnyed, levegős és jellegzetesen foltos a pereme, ahogy egy igazi nápolyi pizzánál kell.
A San Marzano paradicsomos szósz is érezhetően más minőség, mint amit a legtöbb helyen kapni. Külön ki kell emelnem a gluténmentes ételeket: ritka, hogy egy pizzéria ennyire komolyan veszi ezt, nem csak egy szimpla "gluténmentes opció" van kipipálva, hanem tényleg figyelnek az elkészítésre és a minőségre is laktózmentes választás is volt, ami szintén nagy plusz, ha az ember étkezési korlátozással jár étterembe. Az is jólesett, hogy nem egy futószalag-hely érzete volt, hanem tényleg egy régóta működő, tapasztalt pizzéria hangulata utólag tudtam meg, hogy 1996 óta, tehát Nyíregyháza legrégebbi pizzériájáról van szó, ami a Jósa András utcában található, a Vasvári Pál Gimnázium mellett. Ez alapján nem meglepő, hogy ennyire összeszedett az egész: az étlapon a pizza mellett hamburger és gyros is van, szóval társasággal is könnyű olyan helyet találni, ahol mindenki talál kedvére valót. Csak ajánlani tudom, mind helyben fogyasztásra, mind házhozszállításra biztosan visszatérünk.