2025. május 14.családjával járt itt 45 Az utóbbi időben többször is ellátogattunk a Cocco Mio étterembe, és minden alkalommal pozitív élményekkel távoztunk. Az ételek ízletesek és bőségesek, különösen a kemencében készült fogások emelkednek ki a kínálatból. A hétvégi svédasztalos ebédek változatosak és megfizethetőek, az ár-érték arány kiváló.
A személyzet figyelmes és kedves, ami hozzájárul a barátságos, családias hangulathoz. Az étterem mediterrán stílusa és a kerthelyiség különösen hangulatos, főleg jó időben. Bár néha zsúfolt lehet, különösen hétvégén, a kiszolgálás gyors és hatékony marad.
2025. május 14.barátokkal járt itt 55 Az utóbbi 45 hónapban még gyakrabban járok ide, mert úgy érzem, az ételek még finomabbak lettek, mint korábban. Örömmel látom, hogy a hely folyamatosan fejlődik, és a színvonal is egyre magasabb. A pultosok mindig kedvesek, figyelmesek, és családias hangulatot teremtenek, ami miatt igazán jó érzés betérni.
Még ha hosszabb sor is alakul ki, az ételekre sosem kell sokat várni, és minden alkalommal kifogástalan minőségben kaptam meg, amit rendeltem. Bízom benne, hogy ez a pozitív tendencia még sokáig folytatódik!