2025. július 29.egyedül járt itt 15 Tisztelt Étterem,
A Foodoran keresztül rendeltem egy bort és egy coca-colát amit engedett is a rendszer, máskor is rendeltem csak ezt a két terméket. Felhívott a tulaj vagy vezető, hogy ez nem italdiszkont rendeljek hozzá ételt is mert nem szállítják az amúgy is irracionálisan drága italt csak úgy magában.
Rákényszerített egy pizza rendelésre is amit azonnal visszaküldtem, de persze ki is kellett fizetnem, ami a fooddoras számlán nem jelent meg! Nem a pizza ára az ami felbosszant, hanem az a gőgös ostoba hangnem amiben engem részesítettek! Ha nincs opció csak italt rendelni, akkor azt jelezzék az oldalon és ne a vevőn vezessék le! Plusz visszajáró vendég voltam, de ezek után többet nem kérek az amúgy is színvonaltalan kiszolgálásukból! Többször előfordult az évek során, hogy nem azt vagy nem azt a minőséget kaptuk ételben amit kértünk online! Azt gondolom ez teljesen elfogadhatatlan így! Csaló van elég nem kell több a világba! Tisztelettel,
Az elégedetlen ügyfelük