Zsuzsa és András étterem értékelései

Értékelései
1
2
3
1
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Zsuzsa és András értékeléseit!

Olvasd el Zsuzsa és András étterem értékeléseit!

A Neked főztem-biztos NEM nekem....! -

Neked Főztem Zánka

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 28.
Utunk közben láttuk meg ezt a retro ám de hangulatos, családias küllemű éttermet. A külleméből, hangulatából és mindehhez főleg az étterem nevéből -"Neked főztem" - adódóan mi azt feltételeztük, hogy egy igazán házias konyhára leltünk, ebben a hitben betértünk, hogy ebédeljünk. A felszolgáló azonnal hozta is az étlapot, de mikor megláttuk a kínálatot és az étel,- italárakat nagyon csalódtunk.
Megosztom
A legszuperebb fagyizó! -

Amaretto Fagyizó Balatonalmádi

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 28.
Szinte zavarba ejtően nagy a fagyi kínálatuk a jobbnál-jobb és gusztusos fagyikból. Itt nagyon nehéz csak néhány gombócot kiválasztani egy-egy fagylaltozás alkalmával, mert mind nagyon vonzó. Természetes alapanyagból főzött fagylaltok a hagyományostól a különlegességekig mind megtalálható. Nem spórolnak az alapanyaggal, rendkívül finomak.
Megosztom
Házias kisvendéglő -

Porció Vendéglő Balatonalmádi

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családias,hangulatos,kockás abroszos kisvendéglő,házias ízekkel. Aki a megszokott igazán ízletes magyaros hazai konyhát kedveli, akkor ezt ne hagyja ki. Az étlapon feltüntetett ételeken kívül, naponta változó "napi ajánlat" ételek sorával bővül a kínált ételek sora, megfizethető áron. A felszolgálók figyelmesek, kedvesek, mosolygósak és gyorsak voltak.
Megosztom


TérképX