Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pizza Alsópáhokon is

Sziklakert Étterem AlsópáhokSziklakert Étterem Alsópáhok a térképen

Átlagos 2022. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. április 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Alsópáhokon mindössze két éttermet találtunk a szálláshelyünkön kívül, ami nem sok, igaz a falunak csupán 1400 lakosa van, és a közeli Hévízen és Keszthelyen számtalan vendéglátó egység található. A Sziklakertbe célzottan azért mentünk, mert az étlapon pizza is szerepelt. Az étterem előtt közvetlenül tudtunk parkolni nem kiépített, döngölt földes parkolóhelyen. Először a nyitott, fedetlen teraszra érkeztünk, amit inkább dohányzóként használtak a vendégek, majd a fedett üvegezett verandára érkeztünk. Nem jött senki a személyzet részéről az érkezésünkre, így mi kerestük meg őket és kérdeztük, hogy hová lehet leülni, több szabad asztal is volt. A beltér boxos kialakítású, de elég zsúfolt és levegőtlen, így inkább a szellősebb, tágasabb és világos verandára ültünk le. A retró hangulat a 80-as éveket idézi. A kiszolgálás és a konyha is lassú, ebben esélyes, hogy létszámhiány játszhat közre, mivel egy fiatal és egy idősebb pincér szolgált ki az egész étteremben, az idősebb kasszázott. A fiatal tapasztalatlannak tűnt, nemigen ismerte az ételeket. A pizzán kívül még elég sok ételt kínálnak, magyaros, jól ismert fogások alkotják a repertoárt. Az adagok kiadósak, nagyok. Húsos főételek árai 2000-3500 Ft között alakulnak, középkategóriás vidéki viszonylatban, reálisnak mondanám a színvonalhoz képest. Nagyétkűek körében a Sziklakert tál a legnépszerűbb, 6990 Ft-ért - elvileg 2 főre, gyakorlatban egy családnak elég szerintem - amelyben cigánypecsenye, Cordon Bleu, oldalas, rántott sajt és vegyes köret szerepel.
A pizzák 2000 Ft körül alakulnak.
A gyerekek pizzát kértek, ezért jöttünk elvégre, Margheritát, kukoricásat, illetve Calzone típusú hajtogatott, töltöttet (sonkával, baconnel, hagymával, sajttal). A gulyás jó magyarosan, pirospaprikásan kisbográcsban érkezett. Egyébként nem volt nagy adag. A hús goromba volt benne, kissé öreges. Nagy örömömre nem volt sem fehérrépa, sem karalábé a levesben, így nem kellett ezeket kipecázni. Kenyér helyett kis pizzatésztából sütött bucikat kaptam, ez kellemes volt, frissen sült, még meleg. (Normál kenyér nem volt, talán a húsvéti ünnepek miatt, de én nem bántam).
Összességében egy hazai átlagba belesimuló, utazókra, turistákra specializálódott, nem kifinomult, nem egyedi, de tisztes, elfogadható étterem élményt kaptunk. Átlag = 3-as, ez az értékelésem.
A maradék pizzát elcsomagolták részünkre 100 Ft-os kartondobozba. Kötelező szervizdíj nincs. Jattot adtunk.
A kis üveges üdítők ára 490 Ft volt (Cola termékek).
3 pizza, 1 leves, 4 üdítő 10ezer Ft.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (28)
Sziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - EgyébSziklakert Étterem Alsópáhok - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Kolping Holiday Resort Alsópáhok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.22-ig
Kolping Holiday Resort Alsópáhok
334.200 Ft / 4 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval