Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hazafelé az M1-esen

McDonald's BábolnaMcDonald's Bábolna a térképen

Átlagos 2016. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem a McDonald's-ot tartom az étkezés csúcsának, egyáltalán nem, s ha van választási lehetőség, általában nem is hozzájuk térek be, de vannak azok az élethelyzetek, amikor igenis jól jön a létezésük számomra. Az M1-esen Budapest felé hazatérve több alkalommal álltunk már meg itt enni, az autópálya melletti felhozatalból még ez az, ahol a legkisebb meglepetésre kell számítani, itt legalább biztosan tudja az ember, hogy mit lehet enni, milyen áron, s a minőség is sztenderd.
Nem utolsósorban az is szempont, hogy a gyerekek is szeretnek ide betérni, egy Happy Meal menü mindig kedves a szívüknek, s bármilyen gagyi fröccsöntött vacak műanyag az ajándék (persze ezeket a jelzőket csak én gondolom), ők nagy örömmel fogadják.
Az ételek tehát olyanok, mint a többi Mekiben, viszont észrevettem, hogy az időszakos kedvezményes kuponokat itt nem minden alkalommal fogadják el. A kiszolgálás gépies, betanított, de nem udvariatlan, inkább közönyös.
A kinti részen van egy kis játszótér, színes mászókával, kár, hogy nem árnyékos. A mosdó állapota és tisztasága változó.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (15)
McDonald's Bábolna - EgyébMcDonald's Bábolna - EgyébMcDonald's Bábolna - EgyébMcDonald's Bábolna - EgyébMcDonald's Bábolna - Étlap/itallapMcDonald's Bábolna - Étlap/itallapMcDonald's Bábolna - Étlap/itallapMcDonald's Bábolna - Étel/italMcDonald's Bábolna - Étel/italMcDonald's Bábolna - Étel/italMcDonald's Bábolna - Étel/italMcDonald's Bábolna - Étel/italMcDonald's Bábolna - Étel/italMcDonald's Bábolna - BelsőMcDonald's Bábolna - Étel/ital

McDonald's további értékelései

2023.10.29egyedül
Szörnyű
Október 29-én tértünk be. Az étteremben sorok kígyóztak a érintőképernyős kiosk-ok előtt. Sok külföldi is, akik közül mintha páran nem tudták volna használni a felületet. Valamelyik kiosk-ok pedig eleve nem működtek. Az étterem egyik munkatársa ott ácsorgott, de esze ágában sem volt segíteni a...
2022.01.03a párjával
Szörnyű
Átépítés után olyan lett mint egy üzemi konyha és ipari vágóhíd keveréke. A kávézó rész szörnyű! A kávé papír pohárban kerül felszolgálásra! A régi meghitt kávézó sarok, hangulat oda. Ekkora nívó esést még nem láttam a magyar Mc történetében
2021.08.30családjával
Szörnyű
A mosdó használatával kezdtünk. Ez után már nem is lett fogyasztás. A női mosdóban uralkodó bűz és kosz egy út széli wc-hez képest is szörnyű volt. Mondhatni rettenetes. Még ilyen szörnyű wc-t MC Donald's-ban nem tapasztaltam.
Népszerű szállások a környéken
Thermál Hotel és Kemping Komárom - Napi árak reggelis ellátással, fürdőbelépővel
Napi árak reggelis ellátással, fürdőbelépővel
2025.08.30-ig
Thermál Hotel és Kemping Komárom
60.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.31-ig
Sokoró Fogadó Sokorópátka
41.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval