Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Buli a Balatonparton

Melis Hotel étterme BalatonlelleMelis Hotel étterme Balatonlelle a térképen

2015. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Melis Panziót régóta ismerjük, mivel rendszeresen járunk Balatonlellére nyaralni a családdal. Sok fa árnyékolja a telket és az étterem épülete is úgy kerül kialakításra, hogy az asztalok egy része fedett. Az étlapon magyaros tradicionális ételek illetve a mediterrán konyha ízei szerepelnek leginkább. Az ételek ára átlagos, nem túl olcsó, ízre nem volt emlékezetes. Padlizsánkérmet, mediterrán ízelítőt, cigánypecsenyét, hal-fatányérost, pizzát ettünk. A főételek körettel 3000 Ft feletti árakon járnak, illetve e fölött. Pizzák 1200-1600 Ft között, ez mondjuk árban nem rossz, de a pizzát a gyerekek ették csak, szerintem nem volt túl jó.
Csapolt sörben Pilsner, Dreher és HB búza, üveges sörökben ugyanezek a márkák vannak. Az 1 l-es limonádé (1100 Ft) nagyon finom.
A hely leginkább arról ismert és népszerű, hogy nyaranta hétköznap esténként az étterem színpadán élőzenés koncertek vannak. Kedden a gyerekeknek gyerekbuli-koncert és disco a kicsiknek, szerdán latinos gitárest 2 zenésszel, csütörtökön pedig a Digital szokott fellépni, akik leginkább örökzöld slégereket adnak elő. Nagyon nagy hangulatot csinálnak, lehet tancolni, bulizni, jóval éjfél utánig tartott a zene.
Kialakítottak egy vízparti látványkonyhát is, ahol napközben grillételeket, italokat, koktélokat lehet venni, a gyerekek minden nap itt fagyiztak (Carte D'Or 1 gombóc 200 Ft). Nagyon kellemes ez a rész is, vannak napernyők, pihenőágyak, a gyerekeknek kis homokozó kis asztalokkal.
Az egész személyzet kedves a gyerekekkel, segítőkészek, de a csúcsidőben elég leterheltnek látszanak, sok fiatal is dolgozik itt, és ilyenkor többet kell várni a kiszolgálásra.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (10)
Melis Hotel étterme Balatonlelle - EgyébMelis Hotel étterme Balatonlelle - Külső képMelis Hotel étterme Balatonlelle - Külső képMelis Hotel étterme Balatonlelle - BelsőMelis Hotel étterme Balatonlelle - Külső képMelis Hotel étterme Balatonlelle - Külső képMelis Hotel étterme Balatonlelle - Külső képMelis Hotel étterme Balatonlelle - Külső képMelis Hotel étterme Balatonlelle - BelsőMelis Hotel étterme Balatonlelle - Külső kép

Melis Hotel étterme további értékelései

2016.10.04gyerekekkel
Kiváló
Profi fiatal csapat! A felszolgálók, a tulajdonosok is kedvesek, közvetlenek. Minden az igényes vendéglátásról szól! Finom ételek, korrekt árak, többféle gyerekmenü. Mi nagyon élveztük a zenés estet, ez nálam abszolút pluszpont! Még biztosan visszatérünk!
Népszerű szállások a környéken
Sirály Hotel Balatonlelle - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
05.17-09.01.
Sirály Hotel Balatonlelle
54.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval