Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Családi panzió

Zöldlugas Panzió BalatonlelleZöldlugas Panzió Balatonlelle a térképen

2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szüleim már évek óta visszajáró vendégek, velük közösen töltöttünk el ismét pár napot. Ugyanabban a szobában voltunk, mint korábban, mivel ezekben van légkondicionáló, és ez a 2 szoba bár a folyosó felől külön bejáratú, de a közös teraszon keresztül mégis át lehet menni egymás között.
A hely erősségei: (1) a személyzet közvetlensége, kedvessége, segítőkészsége, számukra nincs lehetetlen kérdés, bármikor bármiben lehetett hozzájuk fordulni. (2) a Balaton közelsége, a szabad strand pár 2 perces sétával elérhető egy kis ösvényen keresztül. (3) az étkezés - félpanziós ellátásban igazi magyaros házikoszt, hatalmas adagok, remek fűszerezés, extra kérések és kívánságok figyelembe vételével. (4) összességében korrekt ár-érték arány.
Javítandók: a bútorok kezdenek elhasználódni, pl. az egyik fiók előlapja lejár, nem lehet kihúzni és betolni (már 2 éve is ilyen volt), a fürdőszobában a zuhanykabin tolóajtaja nagyon el használódott, kiesik a vájatból, az egyik fürdőszobában (de csak az egyikben) csatornaszag van, valami gond lehet a csatorna hálózat kialakításával. Az egyik szobában régi típusú TV van, amin nem lehetett a csatornákat hangolni. Hiába a 39 csatornahely, ha nem sikerül semmit állítani rajta. Takarítás nincs naponta, csak külön kérésre, de ha szól az ember, azonnal jönnek, tényleg nem lehet semmi panaszunk. Probléma még, bár erről nem a Zöldlugas tehet, hogy a szomszédos Melis Panzió kertjében minden csütörtökön késő éjjelig nagyon hangos és borzalmas élő zene megy (kedden és szerdán is van élő zene, de az rövidebb és sokkal színvonalasabb). Mivel a terasz pont a Melis színpad felé néz, totális hangerővel kaptuk a Hosszú fekete hajat és az egyéb mulatós nótákat éjjel 1-ig.
Érkezéskor egy szépen csomagolt kézműves szappannal fogadtak bennünket, az ilyen apró kedvességek mindig jóleső érzéssel töltenek el.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (23)
Zöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső képZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - BelsőZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - SzobákZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső képZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső képZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső képZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső képZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső képZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső képZöldlugas Panzió Balatonlelle - VendéglátásZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső képZöldlugas Panzió Balatonlelle - Külső kép

Zöldlugas Panzió további értékelései

2014.08.18családjával
Kiváló
Nagyon megkedveltük Balatonlellét, már közel 10 éve nyaral itt a családunk. Első években kipróbáltunk másik szállásokat is, de egyértelműen a Zöldlugas volt, ami minden szempontból optimális megoldás lett a számunkra. A szabadstrand mindössze kb. 100 m, az épület mellett kell végigsétálni egy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Sirály Hotel Balatonlelle - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
05.17-09.01.
Sirály Hotel Balatonlelle
54.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval