Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Balaton csúcs-fagyizója

Florida Fagyizó BalatonmáriafürdőFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő a térképen

Kiváló 2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Balaton-környéki gasztrotérképek egyikéről sem hiányzik a Florida fagyizó, amelyet a tókörnyék legjobb, de egyesek az ország egyik legkiválóbb fagylaltozójának tartanak.
Amikor bementem érkdelődni a központban található Tourinform irodában, az ott dolgozó hölgy mosolyogva kérdezte az utcanév alapján, hogy csak nem a Florida Fagyizót keresem? Sokan jönnek el ide a környékbeli településekről is, nagyon népszerű, közkedvelt hely.
A fagyi sokféle, különleges és kitűnő ízű és minőségű. Egy gombóc 230 Ft-ba kerül, a kiírás szerint 50 g-os, de nem spóroltak vele, nem méricskélték, ennél inkább valamivel nagyobb adagokat adnak. Folyamatosan találnak ki újabb ízeket, amelyekkel számos díjat nyertek már.
Én is ezek közül választottam, a Balatoni rendevú fantázianevű a 2014-es Balaton fagyija lett, pezsgős marcipán ízű szamócával. A másik választásom a gyömbéres limonádé lett, amelyet a 2015-os foci EB-re készítettek, és érdekessége, hogy piros-fehér-zöld színű a magyar trikolórra emlékeztetve. A Gundel dió, a francia krémes, a vajkaramella és a gesztenyés álom is nagyon finomak.
Szívesen adnak kis kóstolót is az új ízekből kiskanállal.
Van 5-6 asztal, ahol le lehet ülni, bár napfénytetővel védett, de mégis elég meleg van. Csúcsidőben kígyózó sorokra lehet számítani, és a kis utcában vagy a környéken sajnos nincs kijelölt parkolási lehetőség (ennek ellenére a szemfülesek egy-egy fagyievés vagy vásárlás idejére megállnak az út szélén).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (17)
Florida Fagyizó Balatonmáriafürdő - Külső képFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő - Étel/italFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő - BelsőFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő - Étel/italFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő - Étel/italFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő - Étel/italFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő - Étel/italFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő - Étel/italFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő - EgyébFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő - BelsőFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő - Étlap/itallapFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő - Külső képFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő - Külső képFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő - Külső képFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő - MosdóFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő - Külső képFlorida Fagyizó Balatonmáriafürdő - Külső kép

Florida Fagyizó további értékelései

2022.09.10a párjával
Kiváló
Kiváló fagylaltozó, a balatoni bringa körút mentén. Biciklitúrán lévőknek érdemes itt megállni és a pihenőt ide tervezni. Sokféle fagylalt kapható, mindenki megtalálja az ízlésének, és az étkezési előírásainak megfelelőt. Mindig tartanak paleo , illetve cukormentes fagylaltot is. Nyári...
2022.08.14családjával
Kiváló
Isteni finom fagylaltok, nagy választék és kedves és gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom ha a Balaton déli partján hűvös finomságot keres. Bárki megtalálja az ízlésének megfelelőt.
2019.08.16a párjával
Ha Balatonmáriafürdő akkor Florida fagyizó. Most jártunk itt először, de nem utóljára. Mennyei fagylaltok, ízorgia. Igaz hogy sokan voltak, de a gyors és kedves kiszolgálás miatt nem vártunk túl sokat. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Népszerű szállások a környéken
Viktor Bor- és Vendégház Balatonmáriafürdő - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.10.24-ig
Viktor Bor- és Vendégház Balatonmáriafürdő
29.832 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval