Jó 2022. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2022. június 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Szkaliczki jobbacska fősodratú étterem. Korrekt volt a csülkös pacal, egyik asztaltársam szerint rágós, én viszont szeretem, ha van tartása a pacalnak. A csülökdarabokat mintha megsütötték volna mielőtt belekeverték a pörköltbe. Nagyon gyenge minőségű, nem is friss ipari kenyeret, átlagos uborkát és petrezselymes krumplit adtak hozzá. Uborka nélkül 3500 forint volt, Szeged környékén jobb ár/érték arányú pacalt adnak jellemzően. Élvezhető volt Gerbeaud palacsinta, az afrikai harcsa rácosan, továbbá a túróscsuszás harcsapaprikás is. (Amit én pörköltnek mondtam volna, de tudom, hogy ebben a kérdésben nincs egyöntetű, irányadó etalon. Számomra Gundel Károly szakácskönyve az alap, abban a dogmatikában ez pörkölt volt.) A konyha 4 pontja felfele van kerekítve. A beltér retro, egy helybeli festő megvásárolható képei díszítik a falakat.
A kollégával még tavaly (2018 szeptemberében)utaztunk Békéscsabára,de a szállás ahova foglaltak nekünk vacsorát nem tudott adni,így kerestünk magunknak egy éttermet,ahol meg vacsorázhattunk.Kellemes meglepetésben volt részünk,mer 5 perc autózásra volt,a parkolás már nehezebb volt,de mikor...
Tegnapi nap /2018.07.29-én/ ebédeltünk /4 fő/ a Szkaliczki Vendéglőben. Nagyon meg voltunk elégedve! A hely könnyen megközelíthető, hangulatos. A kiszolgálás gyors és pontos. Az ételek nagyon finomak, a mennyiség bőséges volt. Nagyon ajánlom másoknak is, azért is mert itt lehet fizetni...
Kiváló konyhája van a vendéglőnek. Utóbbi alkalommal kipróbáltuk a Poprádi májgombóclevest, hát leesett az állunk... Ugyan májgombóc nem volt túl sok benne, ÁMDE sok egyéb más igen (kolbász, krumpli, gomba, zöldségek), szóval egy jó kis tartalmas, tejfölös levest kaptunk, de nem is ez a lényeg,...