Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csendes wellness, új köntösben - ezzel vár a mórahalmi gyógyfürdő

2021.02.16 | 2 perc

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a járványhelyzet ellenére sem tétlenkednek. Az elmúlt időszakban 290 négyzetméterrel bővítették a csendes wellnessrészleget, többek között 40 fős szaunával és hatalmas sófallal.

Az új részleg a szaunavilág tetején lévő napozóteraszon került kialakításra. Mivel az élet vendégek nélkül sem állhat meg, ezért a munkatársak folyamatosan gondoskodnak a medencék karbantartásáról. 
A meglévő, 110 négyzetméteres csendes wellness bővült 290 négyzetméterrel, ahol hangulatvilágítást és modern színkombinációkat is felhasználtak.

Az új részleg új szaunáját, ami valószínűleg egész Dél-Alföld legszebb szaunája, amit homokfúvással felületkezelt finn borovi fenyő borít. A negyven fő befogadására képes helyiség ad majd helyet a szaunaszeánszoknak. Az emeleti Szauna sziget is megújult, ezt is átalakították, hogy hangulatában passzoljon az új blokkhoz.
A cél, hogy prémiumszolgáltatást nyújtsanak exkluzív környezetben. Ennek érdekében a vendégek számát is limitálják majd, a minden strandon jól ismert gyereksikongatást sem kell majd hallgatni, és a szauna ajtaját sem nyitogatja majd kétpercenként a szüleit kereső kétségbeesett kisgyerek.

A szaunaszeánsznak helyet adó helyiség mellett még egy finn- és egy infraszauna található az állandóan változó megvilágítású részlegben, amely az egyik kolléga szerint esténként mutatja meg az igazi hangulatát.

KERESD A MÓRAHALMI SZÁLLÁSOKAT>>

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Gőzerővel szervezed a családi nyaralást, de még nem tudod, mire figyelj, hova foglalj, és hol foglalj igazán jó családbarát helyet? Van néhány ötletünk, amivel segíthetünk neked megszervezni a család tökéletes utazását.
Hazánk különleges titkokat őriz, melyeket sokszor még a turisták sem ismernek. Ezúttal az ország leghosszabb lépcsősorairól rántjuk le a leplet.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz!
2023.03.27 | 7 perc | Szállások | Wellness
A szaunázás igazi orvosságként hat szervezetünkre, javítja a vérkeringést és az immunrendszert, miközben a méreganyagok távoznak. A naturista szaunákban meztelenül élvezhetjük a forró levegő jótékony hatását, azonban fontos felhívni a figyelmet arra, hogy minden hely különböző szabályokhoz köti a kabinok textilmentes használatát, ahogy a kukkolás és a másik méregetése is szembe megy az etikettel. Lássuk, hogy idehaza hol van lehetőségünk fürdőruha nélküli szaunázásra!
Ötletek belföldi nyaraláshoz - 10 szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe
Szuper belföldi családi nyaralás vár rátok, ha olyan szállodát választotok az ide vakáció helyszínéül, ahonnan közvetlen átjárással megközelíthető az éményfürdő. Az elsőosztályú kulináris élmények és szórakozási lehetőségek mellett ezernyi közös élményt szerezhettek az alábbi 10 hazai hotelben. Hozzátok ki a maximumot az idei nyaralásból!
15 családbarát fedett élményfürdő a hideg téli hónapokra
2024.01.02 | 9 perc | Gyermekekkel | Wellness
Induljon az új év egy családi fürdőzéssel! Cikkünkben 15 olyan családbarát fedett élményfürdőt hozunk nektek, ahol a legkisebbek is a meleg vízben pancsolhatnak egész nap, de persze a szülőknek sem kell lemondaniuk a jól megérdemelt pihenésükről.