Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon

Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!

Nézz szét a belföldi gyerekbarát hotelek és szálláshelyek ajánlatai között, és találd meg a számotokra legmegfelelőbbet - családbarát szállodák>>

 

 

Hotel Karos Spa**** (Zalakaros)

Óriási zöld terület öleli körül a Hotel Karos Spa**** épületét, ami Magyarország egyik legnagyobb vízi birodalmát tárja a látogatók elé. 1-6 éves kor között szakképzett óvónők vigyáznak a gyermekeitekre, hogy nyugodtan lazíthassatok a fantasztikus szaunákban, a jégbarlangban vagy a pezsgőfürdőben. Ám az 1000 m2-es wellness élményeket együtt is kiélvezhetitek, mielőtt elszenderednétek a varázslatosan szép, légkondicionált szobáitokban.

Foglalj a zalakarosi Hotel Karos Spa-ba>>

10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - Hotel Karos Spa**** (Zalakaros)10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - Hotel Karos Spa**** (Zalakaros)

Gyerekbarát wellness szállodák Magyarországon - Hotel Karos Spa**** (Zalakaros)Gyerekbarát wellness szállodák Magyarországon - Hotel Karos Spa**** (Zalakaros)

 

 

Vital Hotel Nautis****Superior (Gárdony)

Akár a Velencei-tó partján is szelhetitek a habokat a hajó formájú Vital Hotel Nautis****Superior fedélzetén. Sőt, még pancsolhattok is a beltéri medencében, a 8 személyes jakuzziban vagy a vízfüggöny alatt! A kültéri, panorámás élménymedence viszont minden korosztályt elbűvöl. Főleg a gyerekeket, akik a hatalmas világítótorony köré csavarodott vízi csúszdán száguldozhatnak.

Foglalj szállást a gárdonyi Vital Hotel Nautisba>>

Gyerekbarát wellness hotelek Magyarországon - Vital Hotel Nautis****Superior (Gárdony)Gyerekbarát wellness hotelek Magyarországon - Vital Hotel Nautis****Superior (Gárdony)

Gyerekbarát wellness szállodák Magyarországon - Vital Hotel Nautis****Superior (Gárdony)Gyerekbarát wellness szállodák Magyarországon - Vital Hotel Nautis****Superior (Gárdony)

 

 

Colosseum Wellness Hotel**** Superior (Mórahalom)

77 pazar szobával kényezteti a vendégeit a mórahalmi Colosseum Wellness Hotel**** Superior, ahol nagyméretű, összenyitható családi hálótereket is találtok a kínálatban. A házon belüli wellness élményeken túl ráadásul közvetlenül sétálhattok át a szomszédos Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe, ahol külön gyógy-, élmény- és gyermekfürdő is akad.

Foglald le a családi nyaralást a mórahalmi Colosseum Wellness Hotelbe>>

Családbarát wellness hotelek Magyarországon - Colosseum Wellness Hotel**** Superior (Mórahalom)Családbarát wellness hotelek Magyarországon - Colosseum Wellness Hotel**** Superior (Mórahalom)

Gyerekbarát wellness szállodák Magyarországon - Colosseum Wellness Hotel**** Superior (Mórahalom)Gyerekbarát wellness szállodák Magyarországon - Colosseum Wellness Hotel**** Superior (Mórahalom)

 

 

Hotel Bellevue**** (Esztergom)

A természet szorítja magához a fák között kibukkanó, esztergomi Hotel Bellevue**** épületét, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik a Dunakanyarra. A szálláshely nagyszerű wellness világa hűsítő medencéket, frissítő szaunákat, valamint kényeztető pezsgőfürdőt nyújt a fáradt vándoroknak. A csemeték azonban a vízi sünis gyerekmedencéhez ragaszkodnak majd leginkább. Az elegáns szobákban ráadásul olyan érzés lesz megpihenni, mintha csak egy kastélyban lennétek!

Foglalj szállást a Hotel Bellevue-be>>

Gyerekbarát wellness hotelek Magyarországon - Hotel Bellevue**** (Esztergom)Gyerekbarát wellness hotelek Magyarországon - Hotel Bellevue**** (Esztergom)

Családbarát wellness hotelek Magyarországon - Hotel Bellevue**** (Esztergom)Családbarát wellness hotelek Magyarországon - Hotel Bellevue**** (Esztergom)

 

 

Hotel Castello**** (Siklós)

Családbarát wellness szállodába szerveznétek a nyaralást? Akkor a siklósi Hotel Castello**** ideális jelölt lehet, mely stílusos eleganciával, villányi borokkal és összenyitható szobákkal teszi felejthetetlenné az üdülést. Élvezzétek ki együtt a Thermal Spa fürdő összes élményét a pezsgőágyaktól az óriáscsúszdákig vagy nevezzetek be családilag egy masszázsra a gyerekekkel együtt!

Foglald le a nyári szállásotokat a siklósi Hotel Castelloba>>

Gyerekbarát wellness hotelek Magyarországon - Hotel Castello**** (Siklós)Gyerekbarát wellness hotelek Magyarországon - Hotel Castello**** (Siklós)

10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - Hotel Castello**** (Siklós)10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - Hotel Castello**** (Siklós)

 

 

Hotel Silver**** (Hajdúszoboszló)

4 csillagos kényelemben és kényeztetésben lehet részetek a hajdúszoboszlói Hotel Silverben****, melynek különlegességét az adja, hogy két saját stranddal rendelkezik. A fokozatosan mélyülő úszómedence, a mesés vízi bár, a hídon át megközelíthető napozóterasz a beltéri wellnesszel válik teljessé. Az óriási alapterületű, számos élményt ígérő Szabadidőközpontban szimulátorok, két bowlingpálya és léghoki is helyet kapott.

Foglalj szállást a hajdúszoboszlói Hotel Silverbe>>

10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - Hotel Silver**** (Hajdúszoboszló)10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - Hotel Silver**** (Hajdúszoboszló)

 

 

CE Plaza Hotel**** (Siófok)

Csak pár lépés a vízpart a CE Plaza Hoteltől****, amitől a gyerekeknek és a felnőtteknek is felragyog a tekintete. Az otthon melegével kecsegtető családi szobák és apartmanok kiváló felszereltségét igény esetén bababarát szolgáltatásokkal toldják meg. (Bár utóbbiból nincs hiány a szálloda hatalmas játszóházában sem.) Játszatok együtt a Playstation sarokban, majd ugorjatok fejest a Coral wellness élménymedencéjébe!

Foglald le a balatoni nyaralásotokat a siófoki CE Plaza Hotelbe>>

10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - CE Plaza Hotel**** (Siófok)10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - CE Plaza Hotel**** (Siófok)

10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - CE Plaza Hotel**** (Siófok)10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - CE Plaza Hotel**** (Siófok)

 

 

Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)

Nincs jobb léleknyugtató, mint a természetben töltött idő, amit csak fokozhattok, ha a Tisza Balneum Hotelt**** választjátok. A tiszafüredi szállodában mesébe illő szobák és lakosztályok segítenek az ellazulásban a kiváló wellness mellett. Adjátok át magatokat a termálvizes medence pezsgőfürdőjének vagy pecázzatok a gyerekekkel a horgászstégen!

Foglald le a nyaralást a tiszafüredi Tisza Balneum Hotelbe>>

10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)

10 gyerekbarát wellness szálloda Magyarországon - Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)10 gyerekbarát wellness szálloda Magyarországon - Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)

 

 

Ensana Thermal Aqua (Hévíz)

Mitől lehet még jobb egy családi nyaralás? Hát az all inclusive ellátással, amibe belekóstolhattok az Ensana Thermal Aqua falai között! A káprázatos hévízi szálláson a finom ételek mellé fejedelmi wellness is jár csodálatos medencékkel, szaunákkal és kinti-benti gyermekbarát vízi örömökkel.

Foglalj szállást az Ensana Thermal Aqua hévízi szállodába>>

10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - Ensana Thermal Aqua (Hévíz)10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - Ensana Thermal Aqua (Hévíz)

10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - Ensana Thermal Aqua (Hévíz)10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - Ensana Thermal Aqua (Hévíz)

 

 

Hunguest Hotel Pelion (Tapolca)

Tapolca szívébe kell mennetek, ha egy hatalmas wellness birodalmat rejtő Hunguest Hotel Pelionban pihennétek, ahol a család apraja-nagyja jól érzi magát. Mártózzatok meg a saját fúrt kútból érkező termálvízben a kül- és beltéri medencékben, csúszdázzatok, majd próbáljátok ki a cross-bike pályát! Ez a maximálisan gyerekbarát szállás szuper animációs programokkal, játszóházzal és játszótérrel kenyerezi le a lurkókat.

Foglalj szállást a Hunguest Hotel Pelionba>>

10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - Hunguest Hotel Pelion (Tapolca)10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon - Hunguest Hotel Pelion (Tapolca)

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Csepel-sziget legszebb városának emlegetett Ráckeve számos vonzerővel bír, ami miatt egy napot mindenképp megéri ott eltölteni, ezért összeszedtük nektek a város legnevesebb látnivalóit.
Éhesen nem lehet egy napot elindítani, így érdemes betérnetek Budapest számtalan reggelizőhelyeinek egyikébe. A kínálat a tojásos ételektől az édességeken át a koktélokig terjed, és ahogy minden helynek megvan a maga stílusa, úgy a kínálat is nagyon sokszínű. Javasoljuk, járjátok végig mindet, és döntsétek el Ti, melyik volt a legjobb!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.