Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ezt is kipróbáltuk

Kackac Játszóház - KöKi Terminál BudapestKackac Játszóház - KöKi Terminál Budapest a térképen

Átlagos 2018. januárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A budapesti játszóházakat szinte kivétel nélkül végigjártuk, kipróbáltuk 3 gyermekünkkel. Van az az időjárási körülmény, akár túl meleg, túl hideg, túl esős, amikor a játszótér vagy egyéb szabadtéri program nem opció, a lakás pedig már nem elég izgalmas a pajkos lurkók számára.
A KÖKI Terminálban lévő játszóház a kisebbek közé tartozik, ugyanakkor árban inkább az olcsóbbak közé.
Mi autóval mentünk, hatalmas parkoló van, de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A plázán belül könnyen megtaláltuk a játszóházat, volt a folyosón útbaigazító tábla.
Az árazást nem könnyű lekövetni, van óránként, majd utána idő alapú jegy, egész napos jegy, 2 zsetonos és 5 zsetonos jegy, több alkalmas bérlet és olyan belépő is, amely mellé jár gyerekmenü a büfében. A felnőtt kísérők részére ingyenes a belépés. Családi jegy viszont nem szerepelt opcióként. Szerdán a belépés féláras. Nyilván a legtöbben hétvégén, szombaton és vasárnap mennek.
Mászópálya csúszdával, trambulin, tripla csúszda, ugrálóvár, azaz a szokványos játékokat találjuk itt is. Mivel az alapterület nem túl nagy, én inkább az ovis korosztálynak ajánlom, max 7-8 éves korig, utána már valószínűleg egész idő alatt csak a játékgépek előtt állnak a nagyobbak. Sajnos éppen ezért nem jó már az én gyerekeimnek sem. Kinőtték.
A zsetonokkal különböző ügyességi játékokat lehet játszani GÉPPEL, amivel a magam részéről abszolút nem értek egyet - nem egyedi jelenség, más játszóházakban is tapasztaltuk -, mert így a gyerekek pont nem azt csinálják, amiért jöttünk: önfeledt játék, rohangálás, mozgás - , hanem állnak egy gép előtt és nyomkodják a gombokat.
A játszóházon belül van büfé és mellékhelyiség. Hogy a felnőttek is jól érezzék magukat, a kísérők részére a büfé előtt asztalokat, székeket helyeztek el és volt olvasnivaló is.
A legisebbek részére kialakítottak egy elkülönített játszót, de a személyzet nem figyeli, hogy a nagyok is ott játszanak, sokszor éppen a legkisebbektől véve el a teret.
Közelben lakóknak ajánlom, a várost nem utaznám át az élményért.
Milyennek találod ezt az értékelést?

Kackac Játszóház - KöKi Terminál további értékelései

2018.08.18gyerekekkel
Érdekes
Távol élő unokánk nyaraltatására készülve kapóra jött az egyik kuponos cég kedvezményes ajánlata a Köki Terminálban lévő játszóházba. Állítólag itt található az ország legnagyobb mászóka-komplexuma, van beltéri homokozó, légvár, trambulinok, csúszdák tömkelege, és persze játékgépek, mert nem...
Népszerű szállások a környéken
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Nyugdíjas pihenés
2024.12.06-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
60.520 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!