Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fogatlanok gyülekezőhelye

Abasári Borozó BudapestAbasári Borozó Budapest a térképen

Szörnyű 2023. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ahogy távolodunk a Fehérvári úton északról dél felé, a Móricz Zsigmond körúttól Albertfalva felé, egyre ritkultak a vendéglátó helyek, de azért villamos megállónként 1-1 akadt. Az Analog Music Hallba tartottunk egy koncertre gyalogosan, ahogy végigjöttünk a Fehérvári úton, ide is betértünk, mivel kívülről nem tudtuk még, hogy mivel fogunk szembesülni. Már belépve nagyon kellemetlen, pöcegödör szag csapta meg az orrunkat, így a pultnál történő gyors rendelést követően - közben visszatartottuk a lélegzetünket - a hátsó kert felé igyekeztünk friss levegő után kapkodva. Itt éppen egy baráti társaság bográcsozott, bulizott, mulatós zenére táncikáltak, hát, nem volt már szomjas senki. Az egyik asztalnál olyan büdös, csöves szagú ember ült, hogy az egész kertben érezni lehetett, innen is menekülőre fogtuk. A női WC kulcsát a pultos nőtől kellett elkérni, de ez nem azt jelentette, hogy ettől tiszta vagy igényes lett volna, bár ahogy a srácoktól megtudtam, a férfi WC az még sokkal borzalmasabb volt. A női WC egyúttal takarító szertárként is funkcionált.
A hely olcsó, de borzasztóan igénytelen. Lepattant, szemmel láthatóan alkoholista, homeless szintű félszerzetek járnak ide, valószínűleg a kedvező árak miatt. Arany Ászok és Dreher volt a csapon, a korsó Dreher csak 620 Ft volt, a Jagermeister is csak 700 Ft, ami egyébként nem volt vizezett.
A hely névadója az abasári borok, ezek a legolcsóbb italok itt, hiszen literje (!!) 900, illetve 1000 Ft. Olaszrizling, kékfrankos, szürkebarát (nak nevezett....), muskotályos.
Az elmúlt évek talán legigénytelenebb kocsmája volt ez, ahol megfordultam.
Nagyon nem ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Szörnyű
Fényképek (11)
Abasári Borozó Budapest - EgyébAbasári Borozó Budapest - MosdóAbasári Borozó Budapest - MosdóAbasári Borozó Budapest - BelsőAbasári Borozó Budapest - Étlap/itallapAbasári Borozó Budapest - Külső képAbasári Borozó Budapest - Étlap/itallapAbasári Borozó Budapest - Étel/italAbasári Borozó Budapest - BelsőAbasári Borozó Budapest - BelsőAbasári Borozó Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.09.01-ig
Thermal Panzió Igal
76.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval