Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó hely lenne ha nem adnának pangasiust harcsa helyett

Almásy Vendéglő BudapestAlmásy Vendéglő Budapest a térképen

Átlagos 2015. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. február 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az Almásy étterem honlapja és dekorációja harmóniában van egymással. A tradíciótisztelet, a boldog békeidők iránti nosztalgia lengi át mindkettőt. Jó érzés volt leülni a neves ősök fotóival díszített étteremben. Az étlap hagyományos fogásokból építkezik, és igen rövid, amit mi a pozitív rovatban könyvelünk. Rövid étlap az sugallja, hogy amit kínálnak, azt frissen készítik.
Mivel aznap már torkoskodtunk egy étteremben, hárman rendeltünk két főételt és egy desszertet. A kacsacomb törtburgonyával és párolt almával ízletes volt, korrekt, házias, mindenféle professzionalista hókusz pókusz nélkül. A sült harcsa gombaszósszal és rizzsel pangasiusból készült, ami kiábrándító stikli. A gombaszósz is lehetett volna izgalmasabb. A körtés tejespite élvezhető házias desszert volt.
Értékeltük, hogy tartanak kézműves söröket, melyek Gyenge Zsolt keze alól kerülnek ki: a fóti serfőzde valamint a Bigfoot söreit kínálják. Torkos csütörtök lévén, igen kis összeget fizettünk, az amúgy sem drága étteremben: 3600 ft volt a három, felsorolt étel, a szóda és egy Bigfoot búzasör.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (10)
Almásy Vendéglő Budapest - Étel/italAlmásy Vendéglő Budapest - Étel/italAlmásy Vendéglő Budapest - Étel/italAlmásy Vendéglő Budapest - Étel/italAlmásy Vendéglő Budapest - Étel/italAlmásy Vendéglő Budapest - Étel/italAlmásy Vendéglő Budapest - Étel/italAlmásy Vendéglő Budapest - Étel/italAlmásy Vendéglő Budapest - Külső képAlmásy Vendéglő Budapest - Belső

Almásy Vendéglő további értékelései

2017.01.24barátokkal
Kiváló
Az Almásy vendéglőben két esztendeje tett látogatásomról már beszámoltam. A nemrégiben egy kiemelkedő boresemény, a Furmint Februárt felvezető kóstoló apróján tértem be ismét, melynek keretében felbontásra került egy palack a legendás Szepsy100-ból (100 palack készült, darabja 100ezer ft s az...
Népszerű szállások a környéken
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
50.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Újra vár a balatoni nyár
Újra vár a balatoni nyár
07.01-08.31.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
236.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval