Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Színvonalas konyha, udvarias kiszolgálás

Araz Étterem BudapestAraz Étterem Budapest a térképen

Kiváló 2015. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. július 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az ARAZ is szerepelt a végiglátogatandó éttermek listáján nálam egy ideje, most sikerült összehozni. A Dining Guide 12 pontra értékelte őket, szerintem reális, egyet tudok vele érteni. A környék nem valami impozáns, sajnos elég szutykos és nem valami bizalomgerjesztő a 7. kerület ezen részén. De az étterembe belépve egy egészen más világba csöppen az ember. Már a bejáratnál fogadnak, asztalhoz kísér egy kedves fiatal hölgy, a vizes esernyőt is elhelyezi száradni. A rendelés felvételére sem kell várni, azonnal jönnek az asztalhoz.
Az ebédmenük ára - a minőséghez mérten - verhetetlen, a 2 fogásos 1390 Ft, a 3 fogásos 1590 Ft, amelyhez 1 pohár limonádé is jár. Szervizdíj nincs.
A 3 fogásos menü ottjártamkor: bazsalikomos cukkini krémleves makaróni tésztával, csésze méretű, sűrű, tartalmas és forró. Meggyőző kezdés. A főétel csirke medallionok almás rizottóval és némi nyers salátával (répa-paprika). 2 kisebb szelet grillezett fűszerezett hús, éppen megfelelőre sütve, a rizottó jól passzolt hozzá. A desszert szintén szuper volt, 2 db kicsi csokis képviselő fánk kávés töltelékkel. Könnyű, villával is el lehetett vágni, nem geil, nem túl émelygős. A végére bónuszként még egy apró almás-csokis kocka.
Nem azt mondom, hogy tökéletesen hibátlan volt a konyha és elájultam volna az ételektől, de az összbenyomásom nagyon pozitív, több mint jó, átlagon felüli helynek tartom.
A kártyaleolvasóval volt némi technikai probléma a fizetésnél (vonalhiba talán), de ezt is nagyon gyorsan sikerült orvosolni, sűrű elnézés kérések közepette, amire igazán nem volt szükség.
Összefoglalva: pörgős, holtidő nélküli, de mégis maximálisan előzékeny kiszolgálás, finom ételek, megfelelő mennyiség, kiváló ár-érték arány, kellemes környezet. A belső tér elegáns, tágas, de a részben fedett terasz is lenyűgöző, nagyon kellemes.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (18)
Araz Étterem Budapest - Külső képAraz Étterem Budapest - Étlap/itallapAraz Étterem Budapest - BelsőAraz Étterem Budapest - BelsőAraz Étterem Budapest - Étel/italAraz Étterem Budapest - BelsőAraz Étterem Budapest - Étel/italAraz Étterem Budapest - Étel/italAraz Étterem Budapest - Étel/italAraz Étterem Budapest - BelsőAraz Étterem Budapest - BelsőAraz Étterem Budapest - EgyébAraz Étterem Budapest - EgyébAraz Étterem Budapest - Étlap/itallapAraz Étterem Budapest - Étlap/itallapAraz Étterem Budapest - Étlap/itallapAraz Étterem Budapest - EgyébAraz Étterem Budapest - Külső kép

Araz Étterem további értékelései

2017.02.21barátokkal
Izletes etelek , igenyes kiszolgalas. Kellemes hely. az ertekelsre ennyit szeretnek irni. Nem tobbet.
2016.03.06a párjával
Átlagos
Házassági évfordulónkat ünnepeltük itt egy nívós ebédre várva. Nehéz értékelni, igazán negatív impulzus nem ért minket, de ok sincsen a pozitív jelzők dobálására. Túl tágas két terem, inkább turista csoportok fogadására alkalmas, számomra az ízléstelenség határát súroló, modern, eklektikus...
2015.09.06barátokkal
Kiváló
Barátnőmmel jártam az étteremben a déli órákban. A hely kellemes, igényesen kialakított. A menü kíváló volt,rugalmasan kezelték a menün belüli változtatást. Az ételek finomak és megfelelő mennyiségűek,az italok kiválóak. A kiszolgálók udvariasak.Az étterem tiszta,kultúrált. A családommal is...
Népszerű szállások a környéken
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Vigyázz, kész, Balaton
Vigyázz, kész, Balaton
05.20-06.14.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
99.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!