Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Budapest újabb csúcssörözője

Beer Point Budapest BudapestBeer Point Budapest Budapest a térképen

Kiváló 2016. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. december 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A kézműves sör éppúgy felmutat szubkulturális jegyeket, mint a bor, a biciklizés, a sízés vagy a golf. A részvevők félszavakból értik egymást, kívülálló nem sokat fog fel a kommunikációból. Egy sörértő vagy egy sörsznob (kívülállónak egyremegy) dobálózik a komlónevekkel, jobb esetben a malátanevekkel is, kívülről fújja a jelentősebb sörfőzők nevét, a legjobb sörökét és sörözőkét nem különben.
A kézműves sör szeretete együtt jár jellemzően nagyipari multisörök lenézésével, elvi elutasításával. Nagyjából úgy, mint a zene terén. Aki jazzt, bluest hallgat és progresszív rockot, aligha tűri a rapet, a technot meg a hasonló mai borzalmakat.
Így aztán azok a sörözők, ahol ott vannak a csúcssörök, szubkulturális intézmények többnyire, ahonnan a nagyok ki vannak zárva, mint ahogy a Főzdefesztről is.
A Beerpoint a ritka kivétel. Itt vannak nagyipari és csúcssörök egyaránt a csapon. S nem akárkik. Nem a félkommersz szarvasi vagy fóti, hanem a kraftosok is választékba vannak véve.
A beltér sem rossz, a zene is belefért az ízlésvilágunkba.
Rendeltünk Jam72-őt a Mad Scientist-től, ezt konkrétan én választottam, 2 dl 480 ft volt, de hát a minőséget meg kell fizetni, továbbá Ravasz hódot a Reketyétől, egy 4 decis korsó volt 790, továbbá egy pohár Napalmot (2 dl 490)
Jó volt itt lenni, megyünk még.
Ha másért nem, azért, hogy kipróbáljuk a baráti áron kínált kézműves hamburgerjüket.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Beer Point Budapest Budapest - BelsőBeer Point Budapest Budapest - Külső képBeer Point Budapest Budapest - Külső képBeer Point Budapest Budapest - BelsőBeer Point Budapest Budapest - BelsőBeer Point Budapest Budapest - BelsőBeer Point Budapest Budapest - BelsőBeer Point Budapest Budapest - BelsőBeer Point Budapest Budapest - Étlap/itallapBeer Point Budapest Budapest - Étlap/itallapBeer Point Budapest Budapest - Étlap/itallapBeer Point Budapest Budapest - Étlap/itallap

Beer Point Budapest további értékelései

2023.10.27egyedül
Kiváló
Valahogy úgy keveredtem ide, hogy jöttem az Oktogontól a körúton gyalog, abban a reményben, hogy bekapok valahol egy falatot, mert olyan se ebéd-, se vacsoraidő nem volt, de csak egy pohár ázsiai instant levest ettem ebédre otthon, hátha ki tudnám egészíteni valamivel. Valami szendvicsfélére...
2022.09.04
Kiváló
Nagyon kedvező lokációban évek óta működő kézműves söröző. A Nagykörút és a Wesselényi utca sarkán, a 4-6 villamosmegállónál található. Azt gondolom, a konkurencia miatt sem kell aggódniuk, hiszen a közvetlenül mellettük lévő 4-6 W. kocsma finoman fogalmazva nem ugyanabban a ligában focizik. 2...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Senior csomag örökifjaknak
2024.12.24-ig
Hotel Lövér Sopron
67.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval