Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyümölcsözön koncert előtt

Beer Point Budapest BudapestBeer Point Budapest Budapest a térképen

Kiváló 2022. szeptemberben járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 4.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon kedvező lokációban évek óta működő kézműves söröző. A Nagykörút és a Wesselényi utca sarkán, a 4-6 villamosmegállónál található. Azt gondolom, a konkurencia miatt sem kell aggódniuk, hiszen a közvetlenül mellettük lévő 4-6 W. kocsma finoman fogalmazva nem ugyanabban a ligában focizik.
2 hosszú csaptáron összesen 28 craft sört csapolnak, melyek közül 21 helyi sörfajta, míg 7 nemzetközi/külföldi nedű. A söröket 2 és 4 dl-es (pohár/korsó) mennyiségben rendelhetjük. A csapon éppen elérhető sörök típusa folyamatosan változik, újul, az új töltéseknek megfelelően. Azaz, ha kifogy az egyik csap, akkor esélyes, hogy valami másfajta sör kerül a helyére.
A teljesség igénye nélkül ottjártunkkor az alábbi sörök voltak csapon: Fehér Nyúl Rafa IPA sour, Fehér Nyúl Calm Storm Baltic Porter, Horizont Easy APA (ez újdonségként), First Lemon Shortcake, BPBW IPA, Rothbeer Távoli Galaxis IPA, Big Face American Amber Ale, Hara'Punk Managoo deluxe sour - gyömölcsös Gose és Brew Your Mind Still Dreaming IPA - talán ez utóbbi kettő volt a legdrágább sör a csapon a 4 dl 1920 Ft-ba került.
Az én választásom a málnás-erdei gyümölcsös Horizont Rebel Berry laza, csajos 4,5%-os söre volt, aminek számomra az volt a fő előnye, hogy NINCS söríze és nem is a savanyú gyümölcsös sörök közé tartozik (880 Ft/ 2 dl).
A beltér tágas, hosszú, a bejárat közelében normál, nagyobb társaságok részére alkalmas asztalok vannak, míg a belsőbb részen bárasztalok, de itt is elfér kényelmesen 7-8 ember. Mondjuk a támla nélküli műanyag bárszékek annyira nem kényelmesek. A hátsó részben konyharészleg működik, népszerű street food bisztrót visznek, burgerek /Beerpoint Burger (2490 Ft), saslik nyárs (2990 Ft), pulled pork szendvics, Quesadilla, tapas tál (2990 Ft), lángos (1990 Ft a hagymás-tejfölös). A legolcsóbb étel a Zsíros deszka, amit kacsazsírral, zöldségekkel gazdagon körítve készítenek (990 Ft).
Van egy kis kiülős terasz, de szerintem eléggé feszengős a járdára telepítve így a sarkon.
Kutyabarát a hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (29)
Beer Point Budapest Budapest - EgyébBeer Point Budapest Budapest - EgyébBeer Point Budapest Budapest - EgyébBeer Point Budapest Budapest - EgyébBeer Point Budapest Budapest - EgyébBeer Point Budapest Budapest - EgyébBeer Point Budapest Budapest - EgyébBeer Point Budapest Budapest - EgyébBeer Point Budapest Budapest - EgyébBeer Point Budapest Budapest - EgyébBeer Point Budapest Budapest - EgyébBeer Point Budapest Budapest - EgyébBeer Point Budapest Budapest - EgyébBeer Point Budapest Budapest - Külső képBeer Point Budapest Budapest - Külső képBeer Point Budapest Budapest - Külső képBeer Point Budapest Budapest - BelsőBeer Point Budapest Budapest - BelsőBeer Point Budapest Budapest - BelsőBeer Point Budapest Budapest - Külső képBeer Point Budapest Budapest - Külső képBeer Point Budapest Budapest - EgyébBeer Point Budapest Budapest - BelsőBeer Point Budapest Budapest - Külső képBeer Point Budapest Budapest - Külső képBeer Point Budapest Budapest - Külső képBeer Point Budapest Budapest - Külső képBeer Point Budapest Budapest - Külső képBeer Point Budapest Budapest - Külső kép

Beer Point Budapest további értékelései

2023.10.27egyedül
Kiváló
Valahogy úgy keveredtem ide, hogy jöttem az Oktogontól a körúton gyalog, abban a reményben, hogy bekapok valahol egy falatot, mert olyan se ebéd-, se vacsoraidő nem volt, de csak egy pohár ázsiai instant levest ettem ebédre otthon, hátha ki tudnám egészíteni valamivel. Valami szendvicsfélére...
2016.12.23barátokkal
Kiváló
A kézműves sör éppúgy felmutat szubkulturális jegyeket, mint a bor, a biciklizés, a sízés vagy a golf. A részvevők félszavakból értik egymást, kívülálló nem sokat fog fel a kommunikációból. Egy sörértő vagy egy sörsznob (kívülállónak egyremegy) dobálózik a komlónevekkel, jobb esetben a...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.02-ig
Hotel Yacht Siófok
29.387 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Senior csomag örökifjaknak
2024.12.24-ig
Hotel Lövér Sopron
67.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval