Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lakótelepi fagyi édesszájúaknak

Boróka Fagyizó - Miklós utca BudapestBoróka Fagyizó - Miklós utca Budapest a térképen

2019. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. július 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Lakótelepi fagyizó az emeletes házak között a Szentendrei út mellett, az egyik ház földszintjén alakították ki a kis fagyizó, ami valójában egy kiadópultból áll, benti helyek nincsenek, viszont a fagyizó előtt 2 oldalon vannak ülőhelyek, külön a gyerekeknek is. A környéken viszonylag sok a zöld terület, a házak mellett füves-bokros, és parkolóhelyek is találhatóak az utca két oldalán.
A fagyizó családi vállalkozásnak tűnik. Fagylalton kívül két féle bizarr színű jégkását is árusítottak: méregzöld és meggypiros, mindenkinek a képzeletére bízva, hogy ezek milyen ízűek lehetnek. A fagyi hatalmas adag, de ezzel csak akkor szembesültem, amikor kértem egy gombóccal. Még szerencsére időben kapcsoltam, és kértem a mennyiség csökkentését kis adagra (190 Ft), még ha ár-érték arányban is rosszabbul is jártam, mivel a nagy nem ennek a duplája, hanem talán csak 230 Ft, ha jól emlékszem a kiírásról.
Tucat feletti íz közül lehetett válogatni, a zserbó igen népszerűnek tűnt, illetve a citrom is jól fogyott.
Bounty-t választottam, azaz kókuszfagyi némi csokidarabbal. Az albán tömegnövelő zsír ízét szerencsére nem éreztem, viszont a minőségi alapanyagokat sem igazán. Az én ízlésemnek ez a fagyi túlságosan édes volt, mellette kissé vízízű. Talán egy gyümölcsfagyival nagyobb szerencsém lett volna, de sajnos nem igazán találtam kedvemre valót. Az adag még így is sok volt. Összességében nem volt rossz, a korrekt átlagot hozta.
Barátságos a kiszolgálás. A vevők folyamatosan érkeztek, leginkább környékbeliek, nyugdíjasok, gyerekes családok.
A neten kutakodva ugrott be, hogy Zuglóban is van egy szintén Boróka névre hallgató fagyizó, ami nemcsak véletlen névazonosságnak tűnik, mivel ugyanolyan színt és betűtípust használtak a feliratnál. Az ott egy kifejezetten felkapott fagyizó, és emlékszem, hogy részt vettek a fagyi éjszakája programban is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (9)
Boróka Fagyizó - Miklós utca Budapest - Külső képBoróka Fagyizó - Miklós utca Budapest - Külső képBoróka Fagyizó - Miklós utca Budapest - Étel/italBoróka Fagyizó - Miklós utca Budapest - Étel/italBoróka Fagyizó - Miklós utca Budapest - Étel/italBoróka Fagyizó - Miklós utca Budapest - Külső képBoróka Fagyizó - Miklós utca Budapest - Étel/italBoróka Fagyizó - Miklós utca Budapest - Külső képBoróka Fagyizó - Miklós utca Budapest - Külső kép

Boróka Fagyizó - Miklós utca további értékelései

2023.08.31barátokkal
Látogatást tettünk az Óbuda legjobb fagyizójának kitüntetett fagyizóba. Nagyon sokféle ízűek a fagyik, valamint cukor és laktozmentes változatok is vannak. Nagyon népszerú hely hosszú évek óta. Általában mindig sorba állás van, de a kiszolgálás gyors és vevő barát. Érdemes idelátogatni mindenkinek.
Népszerű szállások a környéken
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval