Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Költözés a túloldalra

Bubó BudapestBubó Budapest a térképen

2022. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. január 22.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Bubó névre hallgató reggeliző-bisztró pár éve már működik a Jászai Mari térnél. Annyi különbség történt, hogy a közelmúltban átköltöztek a Pozsonyi út szemben lévő oldalára (a 4. számú épületbe), csupán pár méterre az előző helytől.
A költözés oka vélhetően az lehetett, hogy az új hely nagyobb alapterületű, tágasabb. Korábban is étterem működött itt.
A berendezés a Bubó stílusvonalat viszi tovább, sárga - szürke színvilág dominál. A pulttal szemben magasított bárszékes asztalok vannak, oldalt és a hátsó-belső teremben normál asztalok. Továbbá egy galériaszint is van.
A mosdók a pinceszinten találhatóak.
A nem túl hosszú étlapon egyszerűbb bisztrós ételek találhatóak. Szendvicsek, saláták (2590 - 2890 Ft), tészták, quesadilla, pár sütemény. érdekesség talán, hogy fix étel az étlapon a lecsó, amivel nem sok helyen lehet manapság találkozni. A reggeli menüket - főleg tojásételek, valamint toast, virsli, zabkása - egész nap lehet rendelni. Egy sima rántotta 1890 Ft-ba kerül, ez a legolcsóbb ételek egyike. Pozitívum, hogy a reggeli ételek mellé jár egy pohár kávé vagy kakaó.
Minden nap kínálnak 2 féle napi levest, melyből az egyik vegetáriánus, a másik húsos (ottjártamkor gulyásleves csipetkével, illetve céklás-zellerkrémleves). Napi menü ajánlat nincs jelenleg.
Vannak mártogatósok is (990-1090 Ft), ami talán a legizgalmasabb volt számomra, de ezeket egyenként, fajtánként lehet csak összeválogatni, pedig jó lenne ebből egy vegyes ízelítő.
Szörp nincs, viszont házi limonádékat készítenek.
Az erdei gyümölcsös-narancsos-mentás limonádé kellemes (990 Ft), de szívószállal nemigen lehet inni, mert a ribizliszemek folyton beleszorulnak a szívószálba.
A Cézár saláta csirkével (2690 Ft) közepes adag, egy kissé túltengett benne a majonéz, a fűszerezés, valami karakteres íz meg éppen hiányzott belőle. Összhatásnak nem volt éppen rossz, de semmi kiemelkedő.
Voltaképpen ez az összbenyomásom is a helyről: korrekt, kellemesnek mondható, de semmi egyedi, semmi különlegesség nem volt benne.
A két kiszolgáló hölgy közül az egyik sokkal kedvesebb, figyelmesebb (ha jól tudom, ő a tulajdonos vagy az üzletvezető), míg a másikról ugyanezeket nem tudnám elmondani.
Kötelező szervizdíj nincs, de így sem éppen olcsó hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (37)
Bubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - EgyébBubó Budapest - Étel/italBubó Budapest - Külső képBubó Budapest - Külső képBubó Budapest - Külső képBubó Budapest - BelsőBubó Budapest - BelsőBubó Budapest - Étlap/itallapBubó Budapest - Étel/italBubó Budapest - BelsőBubó Budapest - MosdóBubó Budapest - Étel/italBubó Budapest - Étlap/itallapBubó Budapest - Étlap/itallapBubó Budapest - Étel/italBubó Budapest - Étel/italBubó Budapest - Étel/ital

Bubó további értékelései

2017.04.11egyedül
Kiváló
Fiatalos lendületű, ételek tekintetében francia bisztrós reggeliző a Jászai Mari téren, a McDonald's oldalbejárata és a Maródi Cukrászda között. 2016 nyarán nyitottak. A berendezés Ikeás, skandináv hangulatú, letisztult. A Croque Bubó reggeli menü (1090 Ft) a latte mellett egy...
2017.01.23barátokkal
Kiváló
A Bubóban mondom a nagyon kedves, szép és csinos felszolgálónak, hogy csak egy desszertre jöttünk be, mivel a Beer and Bookost céloztuk ki a Pannónia utcában, oda igyekszünk, mire mondja nagyon aranyosan, kellő naivitással, hogy náluk is van dobozos Heineken sör. A kedvességet kedvességgel...
Népszerű szállások a környéken
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
129.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Pünkösdi kikapcsolódás
Pünkösdi kikapcsolódás
05.17-20.
Hotel Kumánia Kisújszállás
155.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval