Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az egyik legkellemesebb Frei Cafe

Cafe Frei - Uniqua BudapestCafe Frei - Uniqua Budapest a térképen

Kiváló 2016. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. június 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Budapesten és vidéken is sok helyen jártam már Frei Kávézóban, s bár a dizájn mindenütt hasonló, a kínálat pedig teljesen egységes, az összbenyomás, a helyi hangulat mégis egységenként eltérő. A különbségek leginkább 2 területen foghatóak: a kiszolgálás milyenségében és a tisztaságban.
A Róbert Károly körúti Uniqa Biztosító székházában működő kávézó minden szempontból jól teljesített, hétköznap reggel ugrottunk be a kollégákkal. Bár igencsak forgalmas helyen fekszik, az autók zaja és benzingőze nem szűrődik be. A kiszolgálás nagyon barátságos, a személyzet név szerint ismeri a törzsvendégeket és kávézási szokásaikat. Mivel a bejárat az utca frontról nyílik, így természetesen bárki betérhet, nemcsak a biztosító munkatársai és ügyfelei.
Az árazást a mai napig nem értem, hiszen az ízesített kávék 530 Ft körüli árakon mozognak mindenütt Frei-éknél egyformán, ehhez képest egy vajas croissant-ért és egy costa rica-i kókuszos macchiato-ért mindössze 430 Ft-ot fizettem. Talán valami reggeli akcióba csöppenhettem bele? A croissant-okból szilvás és mogyorós is volt, 260/310 Ft-ért. Nagyon vonzóak az ország sütemények is, ezek darabja 530 Ft, az afgán máktorta meggyel és az új-zélandi passiógyümölcsös málnás tortácska is kiváló.
Már korábban leírtam, hogy nekem összességében kissé édesek a kávék itt, de az ízesítésük egzotikus, izgalmas, kellemes.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (22)
Cafe Frei - Uniqua Budapest - BelsőCafe Frei - Uniqua Budapest - MosdóCafe Frei - Uniqua Budapest - BelsőCafe Frei - Uniqua Budapest - Étel/italCafe Frei - Uniqua Budapest - BelsőCafe Frei - Uniqua Budapest - Étlap/itallapCafe Frei - Uniqua Budapest - Étel/italCafe Frei - Uniqua Budapest - BelsőCafe Frei - Uniqua Budapest - Étel/italCafe Frei - Uniqua Budapest - Külső képCafe Frei - Uniqua Budapest - Külső képCafe Frei - Uniqua Budapest - BelsőCafe Frei - Uniqua Budapest - Étel/italCafe Frei - Uniqua Budapest - Étel/italCafe Frei - Uniqua Budapest - Étel/italCafe Frei - Uniqua Budapest - Étel/italCafe Frei - Uniqua Budapest - BelsőCafe Frei - Uniqua Budapest - BelsőCafe Frei - Uniqua Budapest - Étlap/itallapCafe Frei - Uniqua Budapest - Étlap/itallapCafe Frei - Uniqua Budapest - Étlap/itallapCafe Frei - Uniqua Budapest - Étel/ital

Cafe Frei - Uniqua további értékelései

2024.04.19egyedül
Kiváló
Szerencsére a mai világban már nem kell túl sűrűn személyesen a biztosítóba járni, én is csak pár évente teszem, hiszen a legtöbb dolgot már el lehet intézni online, esetleg telefonon, de most a lakásbiztosítások akciós újrakötése kapcsán egy nagyon jó ajánlat és az ügyfélazonosítás miatt bent...
Népszerű szállások a környéken
Oxigén Family Hotel Noszvaj - Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Oxigén Family Hotel Noszvaj
Kérd ajánlatunkat!
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Újra vár a balatoni nyár
Újra vár a balatoni nyár
07.01-08.31.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
236.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.05.06-ig
Hotel Villa Völgy Eger
87.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval