Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rejtett költségek

Casa Mia Trattoria Pizzeria BudapestCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest a térképen

Gyenge 2017. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. március 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A közelmúltban nyílt olasz kisvendéglő Újlipótvárosban, a Pozsonyi és a Balzac utca sarkán. Előttük egy grillételes gyorsétterem működött itt, másik üzemeltetővel.
Nemcsak a név olasz, az étlapon is kizárólag olasz ételek szerepelnek hangzatos olasz megnevezésekkel.
Az étlap alján szerepel, hogy lehet kérni kisadag ételt 70%-os áron. Kérdésemre, hogy melyik ételekből van kisadag - általában egy egész adagot nem bírok megenni, pláne ha még levest is kérek előtte -, amire azt a kurta-furcsa választ adta a pincérhölgy, hogy valójában nincs is kisadag étel semmiből, mert éppen étlap változtatás zajlik náluk, és az étlapon lévő ételek egy része sem érhető el. Pár hete nyitottak, s máris változtatnak az étlapon? Furcsa... De ennek mi köze a kis adaghoz??
A napi séf leves - naponta változó - burgonyakrémleves volt olasz szalámi chips-szel 950 Ft-ért, ezzel indítottam. Csészényi mennyiség, kellemes ízű, de semmi extra. Tűzforró. Kenyeret vagy bármilyen pékárut, például grissinit, ami remekül passzolt volna hozzá nem hoztak, de fel sem ajánlották. A szalámi chips 2 db diónyi mennyiséget jelentett. Főételként Lasagne alla Bolognese-t kértem, helyette kaptam Spaghetti alla Bologneset (1950 Ft), amivel alapvetően nem lett volna gond, mert mindegyiket szeretem. Minőségre bármikor készítek ilyet vagy még ennél jobbat is itthon, pedig nem vagyok egy konyhatündér. A tésztán nem volt parmezán, csak egy késhegynyi reszelt sajt. Külön kérésre hozott a pincérhölgy parmezánt. Az üvegből készült reszeltsajt tartó aljára kiporciózott kb. 1 cm-nyi magasságot. Őszintén szólva fel sem merült bennem, hogy ezért külön kellene fizetni,egyrészt a hölgy egy szóval sem említette, másrészt az étlapon nem szerepelt, harmadrészt még a legegyszerűbb olasz étteremben is alapvető tartozéka a tésztának a parmezán, nem szokás érte külön pénzt elkérni (a blokkon "+EXTRA 400Ft"-ként szerepel ez a tétel).
A meglehetősen túlárazott ételekre még 10% szervizdíjat számoltak fel. Ez tényleg több a soknál.
Sajnálom, hogy nem láttam hamarabb az előttem szóló értékelést.
Az én asztalom tiszta volt.
Zenei aláfestés: a TV-n szóltak olasz slágerek videón a youtube-ról, Adriano Celentano és társai.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:
Fényképek (19)
Casa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - Étlap/itallapCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - Külső képCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - Külső képCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - Külső képCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - BelsőCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - Étlap/itallapCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - Étlap/itallapCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - Étlap/itallapCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - Étel/italCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - Étel/italCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - BelsőCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - BelsőCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - BelsőCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - Étel/italCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - BelsőCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - BelsőCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - BelsőCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - EgyébCasa Mia Trattoria Pizzeria Budapest - Belső

Casa Mia Trattoria Pizzeria további értékelései

2017.02.25a párjával
Gyenge
Bár az asztaltól nem előttünk távoztak a vendégek, mégis morzsás, zsirpacás alátéthez ülhettünk. A hely egyszerű és zajos, a pincérek nem profik, minth alkalmilag épp ott lenne munkájuk. Az étlapon feltüntetett tésztafeltétet a felszolgált adag nyomokban is alig tartalmazta, kommersz zacskós...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
80.850 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással