Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Almássy térnél

Colorado Sörbár BudapestColorado Sörbár Budapest a térképen

Átlagos 2015. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. július 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szomszédos Filter klubba kisebb-nagyobb rendszerességgel lejárunk, ha éppen van valami számunkra érdekes koncert, s ilyenkor koncert előtt vagy után is előfordult már, hogy a Colorado Sörbár teraszán is elüldögéltünk 1-2 ital mellett. Ez azért is praktikus megoldás, mert itt a teraszon lehet dohányozni, míg a Filterben a zárt térben értelemszerűen nem. Nem, nem sírom vissza a régi - dohányzás ellenes törvény bevezetése előtti időket - , mert akkor az ilyen kisebb klubokban majd meg lehetett fulladni a füstben.
A Coloradora visszatérve, igazság szerint a kedvező lokáción kívül nem tud semmi extrát a hely, de úgy tűnik, nem is kell ennél több, hiszen már több mint 20 éve működnek, ezek szerint megfelelően sikeresen.
Minden nap éjfélig tartanak nyitva, s a Körút közelsége miatt a hazaközlekedés is bármikor könnyen megoldott. Ugyanakkor a környék csendes, nyugis, alig van autós forgalom.
Csapolva Staroprament, Becks-et és Borsodit mérnek, de trükkösen csak a Borsodiból adnak "rendes" méretű 0,3-as ill. 0,5-ös mennyiséget, a másik kettőből a csökkentett 0,25-ös és 0,4-es mértékegységet használják. Egy 4 centes Jéger 660 Ft-ba kerül.
Ételeket gyakorlatilag egyáltalán nem tartanak, csak zacskós mogyoró, ropi és chips van.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (5)
Colorado Sörbár Budapest - Külső képColorado Sörbár Budapest - Külső képColorado Sörbár Budapest - Külső képColorado Sörbár Budapest - Külső képColorado Sörbár Budapest - Külső kép

Colorado Sörbár további értékelései

2017.01.14barátokkal
A Colorado sörbárba tavaly a Vince Wine Show idején ültünk be egy kedves séf barátommal egy sörre. Mint neve is sugallja, a western témára épített kocsma ez. Az italfront kommersz, akad néhány jó tömény (Panyolai pálinkák) és bor (Frittmann, Feind). Nekünk a beltér bejött, a kiszolgálással sem...
Népszerű szállások a környéken
La Contessa Szilvásvárad - Hétköznapi ébredés élménye
Hétköznapi ébredés élménye
2024.12.20-ig
La Contessa Szilvásvárad
Kérd ajánlatunkat!
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.04.23-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
75.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval