Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kívül szép, belül romlott

Déryné Bisztró BudapestDéryné Bisztró Budapest a térképen

Szörnyű 2016. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. november 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kora tavasszal jártam itt a párommal. Egy hangulatos szombat délutánt szerettünk volna eltölteni a Vár lábánál, de ez nem sikerült, sőt sikerült elrontaniuk a hangulatunkat a nap hátralévő részére. Szóval ha legközelebb hangulatos délutánra vágyom a Várban, egy szendviccsel és egy termosz teával a hátizsákban baktatni a Jávorka Sándor lépcsőn - jobb választás.
Bécsi szeletet, Fish and Chipset rendeltünk és menta teát. Amit kaptunk:
A tea - meleg víz volt tulajdonképpen. Friss menta levelek voltak beletépkedve a bögre vízbe. De mégiscsak meleg víz lett a végeredmény.
És ezután jött a döbbenet: mindkét fogás szó szerint el volt áztatva az olajban. Tocsogott. Próbáltunk pozitívan hozzáállni. Nem akartunk problémázni, ragaszkodtunk a romantikus kora tavaszi hangulat attitűdhöz. Ezért még ettünk néhány falatot, hátha mégsem olyan rossz mint elsőre tűnt, mégiscsak a Dérynéban vagyunk. De néhány falat után egyszerűen nem bírtuk tovább, annyira olajos volt, hogy egyszerűen a gyomrunk nem tudta befogadni. Nem kívántuk ezt a helyzetet. Szóltunk a pincérnek. Ami ezután történt az megalázó és méltatlan. Jött a főpincér és majdhogynem csalónak titulált bennünket, azzal, hogy mért nem rögtön szóltunk, hanem megettük majdnem a felét, és most akarjuk visszaküldeni az ételt. Aztán jött az üzletvezető - [moderálva - a szerk.] aki támadó, lekezelő és kioktató modorban a szemünkbe mondta, hogy nem igaz, hogy olajos az étel. Annyira bántó és váratlan volt ez a reakció, hogy elsírtam magam.
Valószínű, hogy az oda járó politikusokkal nem beszélnek így, és ha drága öltönyben, márkás karórával, luxusautóval érkeztünk volna, akkor sem ebben a bánásmódban részesülünk. Ezt a megkülönböztetést mindvégig érezni az étteremben.
Csak Egy ott dolgozó kért csak csak elnézést tőlünk és elismerte hibájukat, mondta, hogy ő megkóstolta a konyhában a tányérunkon lévő ételt és valóban olajos volt, hogy valószínűleg tovább benn hagyta a szakács az olajban. És, hogy megérti, ha soha többé nem megyünk hozzájuk vissza, ő is ezt tenné. Jólesett ez a vigasz.
valóban soha többé nem akarunk oda visszatérni, bármilyen klasszul ki van találva az arculatuk, a vendégszeretetről és szakácsművészetből még sokat kell tanuljanak.
Egyébként a fogyasztott étel árának a felét ki kellett fizessük.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű

Déryné Bisztró további értékelései

2023.05.11a párjával
Átlagos
A kiszolgálás hibátlan. Az ételek finomak. Szép a tálalás. Jó a hely hangulata. Ami nagyon sokat rontott az ott töltött idő minőségén az az élvezhetetlenül hangos zene, torzító basszussal. Szívem szerint felálltam volna és elmentem volna az első 5 percben, annyira zavaró volt. Kértük a...
2023.02.08családjával
Kétségtelenül egyedi hangulata van a helynek, nekem kifejezetten tetszik a dizájn. Kicsit bohém, elegáns, kényelmes, otthonos, nem kényelmetlenül giccses. Vendéglátásból csillagos ötöst érdemelnek. Az ételek rendelése előtt a felszolgáló egy nagy fa tálcán kihozta megmutatni a steak húsokat,...
2021.09.21egyedül
Kiváló
50 éve nem jártam ebben a patinás volt cukrászdában. Gyönyörűen felújították, de már nem cukrászda ,hanem étterem. Az árak őrűlten magasak, hiába a szép környezet, ha egy kávét is horror áron lehet venni. Érdekes, hogy egy bódét is üzemeltetnek, Friss kenyér névvel , ami elveszi a kilátást a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.04.01-ig
Hotel Villa Völgy Eger
87.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
05.17-20.
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
142.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással