Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vegyes érzelmek

Déryné Bisztró BudapestDéryné Bisztró Budapest a térképen

Gyenge 2016. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. január 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Déryné Bisztro egyik törzsvendége és egyben a legjobb barátom ajánlotta, hogy mindenképp menjünk el ide a párommal amikor Budapesten leszünk.
Az asztalfoglaláskor nagyon nehezen tudtam elérni őket telefonon. Szenteste előtti csütörtök estére foglaltam egy asztalt a konyhától távól. Sajnos nem várt dolgok jöttök közbe és változtatnom kellett az asztalfoglalás időpontján. A második hívásomra sikerült valakinek felvennie a telefont, de akkor is már majdnem hagytam az egészet a fenébe. Miért nem tud valaki válaszolni a telefonhívásokra?
Amikor az étterembe értünk, akkor természetesen a pincér egy asztalt se tudott adni, csak a konyha mellettit. Ahol a 186 centimmel teljesen össze kellett kuporodnom, mert mögöttem járkáltak a pincérek. Persze ezt nagyon óvatosan tették, de ennék ellenére zavaro volt.
Megkaptuk a menűt, rendeltünk volna, de kiderült hogy kb a 12 főfogásból csak hármat tudtak elkészíteni aznap este(a pincér valamilyen költözésre hivatkozott).
Előételnek rendeltünk egy gulyás és egy sütőtök levest, főételnek meg egy konfitált kacsacombot és egy lassanfőzött marhapofa (kockát). Mielőtt megérkezett volna az előétel kaptunk egy kiskosárnyi házi kenyeret, ami véleményünk szerint nem volt friss és nehéz volt megrágni, éles és vastag volt a kérge, egyáltalán nem ízlett sajnos.
Ezután jött az előétel, a gulyáslevest nem ajánlanám - egy magyar étteremben ez nem dicsőség! - viszont a sütötök leves csodás volt nagyon ízlett. Nem gondoltam volna, hogy ilyen ízt ki lehet hozni a sütőtökből.
Nagyon meglepődtünk amikor a párom megkapta a marhapofa(kockát). Egyszerűen nem tudtunk hozzászolni. Nem nyerte el egyikőnk tetszését sem az íze sem a tálalása.
Ezzel ellenben az én konfitált kacsacombom tökéletes volt. Remek tálalás, omlós hús, ropogós bőr úgy ahogy annak lennie kell.

Összességében vegyes élményünk van. A tizenkettőből csak három főtételt tudtak felszolgálni kora este, ez számomra elfogadhatatlan.
Külön kértem, hogy ne konyha mellé rakjanak és mégis, állítolag nem volt máshol üres asztal, pedig igen. Ráadásul az asztalok nagyon közel voltak egymáshoz. Roppant zavaro!

A pincérek nagyon kedvesek voltak, profi módon szolgálták fel az ételeket. Tiszta volt minden, hangulatos zene szólt. Nagyon pozitívan mentünk az étterembe, de sajnos ha legalább az ételek ízével meg lettünk volna elégedve és több fajta főételt szolgálnának fel akkor szivesen visszamennénk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Déryné Bisztró további értékelései

2023.05.11a párjával
Átlagos
A kiszolgálás hibátlan. Az ételek finomak. Szép a tálalás. Jó a hely hangulata. Ami nagyon sokat rontott az ott töltött idő minőségén az az élvezhetetlenül hangos zene, torzító basszussal. Szívem szerint felálltam volna és elmentem volna az első 5 percben, annyira zavaró volt. Kértük a...
2023.02.08családjával
Kétségtelenül egyedi hangulata van a helynek, nekem kifejezetten tetszik a dizájn. Kicsit bohém, elegáns, kényelmes, otthonos, nem kényelmetlenül giccses. Vendéglátásból csillagos ötöst érdemelnek. Az ételek rendelése előtt a felszolgáló egy nagy fa tálcán kihozta megmutatni a steak húsokat,...
2021.09.21egyedül
Kiváló
50 éve nem jártam ebben a patinás volt cukrászdában. Gyönyörűen felújították, de már nem cukrászda ,hanem étterem. Az árak őrűlten magasak, hiába a szép környezet, ha egy kávét is horror áron lehet venni. Érdekes, hogy egy bódét is üzemeltetnek, Friss kenyér névvel , ami elveszi a kilátást a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
2024.06.16-ig
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós
143.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!