Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ital kiszolgálás a Duna felőli oldalon!

Evezős Sörkert BudapestEvezős Sörkert Budapest a térképen

2023. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Evezős Sörkert az egyik legtetszetősebb vendéglátó hely a Római-parton. Múlt századi, Monarchia korabeli hangulatot áraszt a kialakítása és a dekorációi, amely azonban nem régies, hiszen szépen fel lett újítva. Hatalmas kertjében sok asztal, ülőhely található. Igazából egy nagy kerthelyiségről, valóban egy sörkertről van szó, benti, zárt helyiség, vendégtér a vendégek számára nincs, ezért csak szezonálisan, jó időben tartanak nyitva. Kicsit tanácstalanok voltunk a belépést követően. Nem volt egyértelmű, hogy az ablakoknál kell-e rendelni vagy van-e asztalszerviz. Sőt, mint kiderült, az sem mindegy, hogy melyik ablakhoz megy a vendég, de honnan kellene ezt tudni, ha mondjuk, mint mi, most jártunk itt első alkalommal?
Szóval a kiszolgálás egyáltalán nem volt barátságos és segítőkész sem, valószínűleg a személyzet már a zárórát várta. Már sötétedés után érkeztünk ide, a "Római túránk" sokadik megállópontjára, ekkor sok más vendég volt itt, élénk beszélgetős közeg, hangulatos megvilágítással. A konyha már nem üzemelt, de láttuk, hogy modern mainstream street foodot kínálnak, hamburgerekkel, kiegészítve a folyóparti/tengeri halas fogásokkal, hekk, halászlé, sőt még garnéla tempura és tintahal is szerepelt az amúgy szimpatikus étlapon. Desszertek terén túrógombóc, császármorzsa és palacsinták.
Örömmel láttuk, hogy a mainstream Dreher, Pilsner U. és HB mellett Rizmajer söröket is csapolnak, illetve üvegesben is volt még többféle, így egyértelmű volt, hogy ezekre szavazunk. Popcorn kukoricásat és mézes-narancsosat választottunk ( üveges 1290 Ft, ill. csapolt pohár 890 Ft külön részletezett szervizdíjjal együtt).
A kert egyik részében fonott madárkalitka alakú fotelek voltak, ezeknél ültünk le. Nem mondom, hogy kényelmes lett volna, de kívülről jónak tűnt.
A zárás előtt lezárták a mosdókat, de szerencsére találtam egy alkalmazottat, és kinyittattam vele. Úgy jelezték a zárórát a vendégek felé, hogy lekapcsolták a világítást a kertben. Mondjuk nem mindenki vette a lapot.
A nem szimpatikus személyzet ellenére a hely nagyon klassz, egyáltalán nem tudták elrontani a kellemes és szórakoztató esténket.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (12)
Evezős Sörkert Budapest - BelsőEvezős Sörkert Budapest - BelsőEvezős Sörkert Budapest - Étlap/itallapEvezős Sörkert Budapest - BelsőEvezős Sörkert Budapest - Étel/italEvezős Sörkert Budapest - BelsőEvezős Sörkert Budapest - MosdóEvezős Sörkert Budapest - MosdóEvezős Sörkert Budapest - BelsőEvezős Sörkert Budapest - BelsőEvezős Sörkert Budapest - BelsőEvezős Sörkert Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Indián nyár
Indián nyár
08.25-09.29.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
109.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel