Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Benzinkút mellől a belvárosba

Fresh Corner - Blaha Lujza tér BudapestFresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest a térképen

2022. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. április 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kicsit furcsa volt, amikor a MOL csoport által fémjelzett, a benzinkutaknál megismert Fresh Corner bisztrók megjelentek a belvárosban is, immáron benzinkút nélkül. Úgy tűnik, ez a stratégia bejött a cégnek, márcsak azért is, mert a közelmúltban benzin- és gázválság ütött be világszerte. A napokban hallottam egy műsorban, miszerint a shop-szolgáltatások már a bevételeik 20%-át adják, és nyilván ez az üzletág még bőven felfutóban van náluk. Jelen egység a Blaha Lujza téri Europeum Üzletház földszintjén található, a főváros egyik legforgalmasabb pontján. Korábban többféle kávézó működött itt, de most a Fresh Corner hozott egy minőségi ugrást.
A pultban és a hűtőben bőséges kínálat található, édes és sós péksütemények (190-420 Ft), sütemények (890 Ft), muffin, fánk, pohárdesszertek, csomagolt szendvicsek, melyeket lehet grillezve is kérni, vegetáriánus szendvicset is láttam magvas zsemlében, és van többféle menü kombináció is.
Kávét lehet önkiszolgáló gépből is venni, de a pultban is lehet készíttetni, éppen úgy, mint ahogy azt a vendégek már megszokhatták a benzinkutaknál.
Én egy hotdog menüt választottam, a sajtos verziót, ketchuppal, kis mustárral, emellé járt egy dobozos Cola 749 Ft-ért. A személyzet elegendő létszámú, vagy 4-en voltak, ha jól emlékszem, gyors, pörgős a kiszolgálás.
Úgy látszik, hamar megkedvelték őket, mert hétköznap ebédidőben gyakorlatilag teltház volt, nem volt egyetlen szabad asztal sem, pedig sokan eleve elvitelre vásároltak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (16)
Fresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest - EgyébFresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest - EgyébFresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest - EgyébFresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest - EgyébFresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest - EgyébFresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest - EgyébFresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest - EgyébFresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest - EgyébFresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest - EgyébFresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest - EgyébFresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest - EgyébFresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest - EgyébFresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest - EgyébFresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest - EgyébFresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest - EgyébFresh Corner - Blaha Lujza tér Budapest - Egyéb

Fresh Corner - Blaha Lujza tér további értékelései

2022.11.16egyedül
Kiváló
Örömmel fedeztem fel ezt a kávézót, mert a MOL kutakon rendszeres fogyasztó vagyok náluk. Széles választékot találtam, most csak MOL cappuccinót fogyasztottam. Finom volt. Pontokat itt nem írnak fel, a wc kóddal használható.
Népszerű szállások a környéken
Greenfield Hotel Bük, Bükfürd? - Kedvezményes ajánlat félpanzióval
Kedvezményes ajánlat félpanzióval
2026.05.04-ig
Greenfield Hotel Bük, Bükfürd?
110.160 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval