Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

És még 15%....

Gerbeaud Sörház BudapestGerbeaud Sörház Budapest a térképen

Átlagos 2016. decemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. március 24.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A nagy múltú Gerbeaud Cukrászda épületében működő bisztró, a bal oldalon, hatalmas kiülős terasszal, bejárat a Vörösmarty tér felől és a Dorottya utcáról is lehetséges. A belső tér kevésbé elegáns, díszes és ünnepélyes, mint a cukrászda részben, talán ezzel is a bisztrós-sörházas lazább hangulatot akarták érzékeltetni.
Az étlap rövid, tipikus bisztrós ételek, melyekben a tradicionális magyar fogások, hozzávalók dominálnak, amelyek a vastag pénztárcájú turista számára érdekes és "magyaros" lehet: példaéppen gulyásleves, kacsamájpástétom, mangalica-tál, csülök, májas hurka és kolbász, tanyasi csirkepörkölt, szarvasragu, a desszertfronton: almás rétes, császármorzsa, somlói galuska.
Az adagok meglehetősen kicsik. Amennyire drága, annyira egyáltalán nem kiemelkedő. Míg a sütemények között valóban vannak nem mindennapiak, az ételek erősen átlagosak, nem különleges sem az elkészítésük, sem a az íz-kombinációk.
Engem irritál - még ha nem nekem kell kifietnem a számlát, akkor is -, ha egy 2 dl-es víz 790 Ft-ba kerül vagy egy eszpresszó 850 Ft-ba, és erre még felszámítanak 15% KÖTELEZŐ borravalót. Meg vagyok róla győződve, hogy a külföldi vendégek többsége még erre is ad pluszban jattot, mert nem veszi észre, vagy ha észre is veszi, azért megszokásból felfelé kerekít. A mosdó az alagsorban található, tágas, elegáns, márványból nincs itt sem hiány, közös a szomszédos cukrászdával.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (22)
Gerbeaud Sörház Budapest - Külső képGerbeaud Sörház Budapest - BelsőGerbeaud Sörház Budapest - MosdóGerbeaud Sörház Budapest - MosdóGerbeaud Sörház Budapest - BelsőGerbeaud Sörház Budapest - MosdóGerbeaud Sörház Budapest - BelsőGerbeaud Sörház Budapest - BelsőGerbeaud Sörház Budapest - BelsőGerbeaud Sörház Budapest - BelsőGerbeaud Sörház Budapest - BelsőGerbeaud Sörház Budapest - BelsőGerbeaud Sörház Budapest - BelsőGerbeaud Sörház Budapest - Külső képGerbeaud Sörház Budapest - EgyébGerbeaud Sörház Budapest - Étlap/itallapGerbeaud Sörház Budapest - Étlap/itallapGerbeaud Sörház Budapest - Külső képGerbeaud Sörház Budapest - Külső képGerbeaud Sörház Budapest - Külső képGerbeaud Sörház Budapest - Külső képGerbeaud Sörház Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.22-ig
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
112.436 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
96.224 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval