Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyorsétterem a Westendben

Grill Land - Westend City Center BudapestGrill Land - Westend City Center Budapest a térképen

Átlagos 2016. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. november 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Westend aluljáró szintjén található számos önkiszolgáló gyorsétterem egyike, kb. középtájékon a folyosón. Mivel a közelben lakom, több alkalommal vásároltam már itt ételeket, leginkább elvitelre.
Igazából nem nyújt semmi különlegeset vagy érdekeset a Grill Land, nagyjából ugyanazok vagy hasonló ételek kaphatóak itt is, mint a szomszédos hasonló helyeken. Amiket általában az átlagemberek kedvelnek, grillezett és rántott húsok körettel, gyros tál, hamburger, effélék. Árban az elfogadhatóak közé tartozik, és a frissességgel nem volt még soha problémám, annak ellenére, hogy az ételek jó részét előre elkészítik, majd elhelyezik az üvegpult mögé, és innen lehet választani.
A húsos főételek 1390-2190 Ft között alakulnak, de van ennél kedvezőbb árú napi ajánlat is 1090 Ft-ért. Ettem már itt grillezett csirkemellet, bécsi szeletet, rántott sajtot, székelykáposztát is. Mennyiségben számomra 1 adag több annál, mint amit meg tudnék enni, ezért is célszerűbb számomra az elvitel. No meg azért is, mert szívesebben eszem rendes tányérból és evőeszközzel, mint műanyaggal, műanyagból.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Grill Land - Westend City Center Budapest - BelsőGrill Land - Westend City Center Budapest - Külső képGrill Land - Westend City Center Budapest - Külső képGrill Land - Westend City Center Budapest - Étel/italGrill Land - Westend City Center Budapest - BelsőGrill Land - Westend City Center Budapest - Belső

Grill Land - Westend City Center további értékelései

2023.07.01a párjával
Kiváló
Nagyon finom volt a töltött csirkecomb rizzsel. Ajánlani tudom a helyet. :) A felújítások miatt nehéz megközelíteni az éttermet. De majd csak végeznek a munkálatokkal. Furcsa, hogy egy nagy plázában ilyen lassan halad a burkolat felújítása.
2017.04.23a párjával
Úgy alakult, hogy a Westend „gyors-során” kellett vacsorát találnom - elvitelre. Nem egyszerű mutatvány a sok egyen-kaja között találni valami mást. A Grill – Landnál sikerült szokatlan, de csábító dolgokat találnom. A választás győztese a juhtúrós sztrapacska lett,...
Népszerű szállások a környéken
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
89.878 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval