Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nagyi kedvence

Habcsók Cukrászda BudapestHabcsók Cukrászda Budapest a térképen

Kiváló 2023. februárban járt ittÉrtékelt: 2023. március 24.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ebbe a külvárosi, XVI. kerületi cukrászdába itteni ajánlás alapján mentem el, ezúton köszönöm is a jó tippet Mazsolának! Forgalmas út mellett egy csinos kis házikóban található, a Pilóta utcai buszmegállónál. Látszik, hogy szívvel-lélekkel alakították és rendezték be ezt a cukrászdát, finom, szolid dekorációk, virágdíszek már a bejárat mellett is, de bent az ablakban és a falakon is. A hűtőpultban négy sorban sorakoztak a jobbnál jobb sütemények, tortaszeletek, míg az egész torták (előzetes rendelésre, de mindig van pluszban is) egy másik, magasabb hűtőben voltak, nagyon szépen voltak elkészítve, ízlésesen, nem szokványos módon díszítve.
Akadtak ismertebb, klasszikus torták is, de több újdonságot, izgalmas ízkombinációt, kreatív darabokat is láttam.
A szeletárak 890-1190 Ft között mozogtak. Paleo, cukormentes, vegán és gluténmentes desszerteket is tartanak.
Nagyi kedvencét, 2022. év cukormentes tortáját kóstoltam itt (1190 Ft), amely már korábban is megnyerte a tetszésemet. Itt szerintem nagyon finoman készítik ezt a málnás, pisztáciás, fehércsokoládés tortát, amely nemcsak hozzáadott cukrot, de gabonalisztet sem tartalmaz. Egy kis üveges Cola 590 Ft-ba került.
Kedves, barátságos a kiszolgálás, két fiatal lány volt a pultban, az nem derült ki, hogy ők csak eladók vagy cukrászok is egyúttal.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Habcsók Cukrászda Budapest - Külső képHabcsók Cukrászda Budapest - Étel/italHabcsók Cukrászda Budapest - Étel/italHabcsók Cukrászda Budapest - Étel/italHabcsók Cukrászda Budapest - BelsőHabcsók Cukrászda Budapest - Étel/italHabcsók Cukrászda Budapest - BelsőHabcsók Cukrászda Budapest - BelsőHabcsók Cukrászda Budapest - Étel/italHabcsók Cukrászda Budapest - Étel/italHabcsók Cukrászda Budapest - Étel/italHabcsók Cukrászda Budapest - Étel/italHabcsók Cukrászda Budapest - BelsőHabcsók Cukrászda Budapest - BelsőHabcsók Cukrászda Budapest - BelsőHabcsók Cukrászda Budapest - Külső kép

Habcsók Cukrászda további értékelései

2022.11.29a párjával
Kiváló
A helyet egy neves étterem korábbi séfje nyitotta. Rendkívül széles, jó minőségű a választék, így kapni hagyományos tortákat (pl. Dobos) nem újragondolva, és új kreációkat is, például 2021-ben az ő tortájuk lett az Ország tortája. Nagyon finom és jó minőségű a sós rúdjuk és a pogácsáik is.
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
62.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
141.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
05.17-20.
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
142.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással