Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mandulás kiflik

Hollósy Cukrászda BudapestHollósy Cukrászda Budapest a térképen

2022. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. október 23.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pasarétre az új Kolodko szobrocska (Aranka néni és Béla bácsi virágárusok) megtekintésére indultam, de ha már itt voltam, és sikeresen leparkoltam a templommal szemben, természetesen benéztem oda is, majd a szobor megcsodálása és körbe-fotózása után jöttem be ide a vele pont szemben lévő - az út túloldalán - kis cukrászdába. Hogy itt mióta van cukrászda, azt sajnos nem tudom, de gyerekkoromból egyáltalán nem rémlik, pedig a 80-as években minden szünetet itt töltöttem a közelben lakó nagyszüleimnél és a Dédinél.
A cukrászda úgy tűnt, mintha már a zárás előtti csomagolásra készülődnének, két hölgy volt bent, egy idősebb és egy fiatalabb. A készlet meglehetősen szolid volt, viszonylag kevés fajtából lehetett válogatni. A fősodratú cukrászdák vonalába tartoznak, kézműves, újhullámos sütiket nem látta, fagylalt sem volt már, igaz, a főszezon végetért.
A hűtőpultban ismert sütemények sorakoztak, példaképpen: francia krémes, tiramisu torta, brazil diótorta, fehércsokis málnatorta, idényjellegű érdekességként volt egy sütőtökös torta is. 7-800 Ft körüli szeletárak. Volt még 3 féle rétes, mákos, meggyes, almás; kilóra kimérve sós aprósütemények, masni és pogácsa, hókifli, pozsonyi kifli.
Mandulás mini kifliket vettem szintén kimérve, a kilóárat sajnos nem tudom, blokkot nem kaptam, 1100 Ft-ot fizettem. Mivel a kiflik nagyon finomak voltak, így mindent összevetve nekem 4 pontot megért a hely.
Egyébiránt a Hollósy Cukrászat bázisa Budaörsön található, vagy 4 éve jártam is náluk, ott természetesen szélesebb volt a kínálat, de annyira nem tett rám jó összbenyomást.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (5)
Hollósy Cukrászda Budapest - EgyébHollósy Cukrászda Budapest - EgyébHollósy Cukrászda Budapest - EgyébHollósy Cukrászda Budapest - EgyébHollósy Cukrászda Budapest - Egyéb

Hollósy Cukrászda további értékelései

2023.10.18
Ebben a cukrászdában nem igazán lehet helyben fogyasztani, egy kicsi asztalka van csak. Inkább elvitelre vannak a sütik, bőséges választékkal és alacsony árakkal. Kedves kiszolgáló volt, kár, hogy nem nagyobb az üzlet.
2022.08.30egyedül
Átlagos
Hollósy Cukrászat van Budaörsön is, nem független ettől a cukrászdától, hiszen a blokkon szerepel mindkét cím is.. gondolom, ez már egy kihelyezett lerakat. A Pasaréti tér mellett, a Kelemen László utcában pont szemben az új Kolodko-szoborral helyezkedik el. Ebéd utáni fagyizáshoz néztem ki...
Népszerű szállások a környéken
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
91.417 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Greenfield Hotel Bük, Bükfürd? - Kedvezményes ajánlat félpanzióval
Kedvezményes ajánlat félpanzióval
2026.05.04-ig
Greenfield Hotel Bük, Bükfürd?
110.160 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval