Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kitűnő BBQ oldalas

I55 American Bar & Restaurant BudapestI55 American Bar & Restaurant Budapest a térképen

2018. decemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2018. december 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az étterem Budapest központi részén a Bajcsy-Zsilinszky út és az Alkotmány utca sarkán található. Belső tere jó nagy, amikor mi voltunk az egész hátsó rész üres volt.
Nevezetessége a chicagói módra készült pizza, aminek az olasz pizzától eltérően pereme van, és így hatalmas adag feltétek vannak a tésztán.
A pizzák hatalmasak, több ember kell, hogy megküzdjön velük.
Én nem ezt ettem, hanem luisianai csirkeragu levest (ez egy babgulyásra emlékeztetett egy pici citrusos ízzel), és BBQ oldalast.
Az oldalas kitűnő volt, az étlap szerint minden darab 45 dkg és 5 órán át van a BBQ füstölőn. Tényleg elolvad a szájban, még a porcogó darabok is.
Egyetlen negatívum, hogy a helyiség egy jó darabig eléggé hideg volt, engem ez nem zavart, de a fázósabbak kénytelenek voltak az elején kabátban ülni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

I55 American Bar & Restaurant további értékelései

2023.01.27a párjával
Kiváló
Jó ideje a bakancslistámon volt ez a hely, de végre sikerült eljutni. Érdemes asztalt foglalni, mert népszerű a hely, előfordulhat - főleg a népszerű ebéd és vacsora időintervallumban -, hogy teltház van. Nagyon kedvesen fogadtak és asztalhoz kísértek minket. A pincér hölgy jókedélyű, mosolygós...
2018.12.30egyedül
Kiváló
Évekig bezártan állt az egykori Beckett's ír söröző a Bajcsy és az Alkotmány utca sarkán. Aztán az idei évben valami történt, ezek szerint rendeződtek a tulajdonosi vagy bérlői viszonyok és egy vadonatúj hely nyílt meg, az I55 amerikai bár és BBQ étterem. Az I55 avagy Interstate 55 autópálya...
2018.11.05barátokkal
Belépéskor megcsapott a fertőtlenítő vagy ragasztó szaga, amit később a WC-ben is éreztem. Engem nagyon zavart, reméljük, ez csak a nyitás szaga. Ezt a kellemetlenséget hamar eloszlatta az ételek illata, amik nagyon finomak is voltak. Csak éhesen szabad ide jönni, nagy adagokat adnak! A...
Népszerű szállások a környéken
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
34.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval