Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Összességében: jó.

Intercontinental Corso Restaurant BudapestIntercontinental Corso Restaurant Budapest a térképen

2014. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. március 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az indított el kerek egy éve a luxusszállodák vasárnapi svédasztalos produkcióinak letesztelésére, hogy azt olvastam valahol, hogy a Kempinskyban jól lehet lakni osztrigával vasárnap délben.
Ott voltunk mihelyt meg tudtuk szervezni és életem talán legizgalmasabb ebédjét költöttük el, igen korrekt áron. 8600 ft volt s még felszolgálási díjat sem számoltak fel hozzá. Más kérdés, hogy mindenki busás borravalót hagyott, mert a kizsolgálás is optimális volt. Kellően közvetlen, de nem jópofáskodó, természetesen kedves, nem karót nyelt. Le a kalappal. Ennek hatására látogattuk meg a Le Meridien szálló Le Bourbon nevű éttermét, ami korrekt volt, izgalmas, de jócskán elmaradt a Kempinsky mögött. Prémium alapanyagok alig voltak, tény, hogy ami volt, az jó volt.
Hasonló tapasztalatot szereztünk most a Corso étteremben az Intercontinental szállóban. Kicsit Trófeás volt, bármit is mondjanak az illetékesek. Az ízek rendben voltak, de látszott, hogy nem akarnak lehetőséget adni a számítgatóknak arra, hogy mondjuk libamájjal, bélszínnel vagy vörös tonhallal lakjanak jól. Így is meg voltunk elégedve, de azért inkább hagyok 5500 ftt mondjuk a Bem rakparti Trófeában, mint még egyszer elmenni a Corso-ba. A Kempinszkybe viszont, ha még működne a Giardino étterem (tudtommal az ÉS van a helyén), nos, oda viszont visszamennék, ha a választék ugyanaz lenn mint volt. (Négyféle libamáj, prémium sajtválaszték, nem kommersz, mint a Corsoban, vörös tonhal, osztriga, szarvas, marhabélszín). Az igazság az, hogy a Gault Millau kalauz által igen szigorúan pontozott Rickshaw étterem vasárnapi ebédje két esztendővel ezelőtt sokkal jobb volt, mint a Corso-é.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (3)
Intercontinental Corso Restaurant Budapest - Étel/italIntercontinental Corso Restaurant Budapest - Étel/italIntercontinental Corso Restaurant Budapest - Étel/ital

Intercontinental Corso Restaurant további értékelései

2015.11.27barátokkal
Átlagos
Barátom meghívására jártam itt hálaadás napi büfévacsorán (november 26.). Ára: 10.900.- Ft (gondolom én, hogy...) + 12% szervíz díj. Az étterem maga szép, tiszta, elegáns, gyönyörű panorámával a várra. A kiszolgálás végig udvarias, figyelmes, kifogástalan volt. Az ételek: (Na ez a ciki rész)...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Nyári sláger kiemelt időszakban
Nyári sláger kiemelt időszakban
07.12-08.18.
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
129.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval