Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Felmosórongy a barátod-e?

Két Rombusz BudapestKét Rombusz Budapest a térképen

Átlagos 2023. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 27.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Két Rombusz a Római parton lévő számos bulizós hely egyike, afféle romkocsmának is mondhatjuk. Szabadtéri hely lévén általában áprilistól októberig tartanak nyitva. Nevét nem a geometriai alakzatról kapta, hanem a két kiszuperált régi autóbuszról, amelyek a tér közepén, a bejárattal szemben találhatóak. Ezek egyike szolgál rendelési felvételi pultként, esténként rendszerint rendezetlen, hosszú sor kígyózik előtte, amely meglehetősen lassan halad. Olyannyira, hogy egy kör után nekünk már nem volt kedvünk újra beállni a még hosszabbá nyúlt sor végére, hanem inkább továbbálltunk a következő helyre, van elég a környéken szerencsére.
A Két Rombusz ötletes, szerintem kifejezetten mókás, hogy a busz tetején lévő tetőteraszon lehet sörözgetni, beszélgetni, az viszont kevésbé tetszett, hogy nekünk, vendégeknek kellett letakarítanunk az asztalt, mielőtt leültünk volna, mert tiszta helyet nemigen találtunk. A közönség fiatalos, multikulti, sok helyről külföldieket is hallottunk felszabadultan beszélgetni. A zene nem a mi ízlésünkkel egyező, de szerencsére még éppen nem volt annyira hangos, hogy felettébb idegesítő legyen.
Nemcsak italokat, de street food ételeket, burgereket, lángost, palacsintát lehet enni náluk, amelyet egy másik kioszkban lehet átvenni az élkészülést követően. A hely népszerűségét a tágasságán kívül az adja, hogy ki lehet bérelni céges rendezvények, szülinapok, legény- és leánybúcsúk megtartására is. Feltételezem, hozott ételekkel, alapanyagokkal. Ottjártunkkor is több ilyen rendezvény futott párhuzamosan, az egyik oldalon céges sütögetés, grillezés zajlott, míg a jobb oldali padoknál egy leányzó férjhezmenetelét készítették elő ünnepélyesen, sok lufival és mókával a barátnői.
A telepített mobilvécé darabszáma nagyon alultervezett a vendégek számához képest, a tisztításukra pedig nem fordít sok figyelmet a személyzet. Egy kicsit úgy éreztem magam a Két Rombuszban, mintha takarító személyzetet nem is alkalmaztak volna, mondván a sok vendég között majdcsak lesz olyan, aki elvégzi ezt a feladatot helyettük. Ennek amúgy az az egyik következménye, hogy sötétedés után a fiúk, férfiak egy része inkább a bokros-fás-árnyas-kerítésszéli részeket vette célba sürgős tevékenységeik / megkönnyebbülés céljából. Aki a higiéniára, tisztaságra nem különösebben igényes, azoknak azért ajánlom a helyet, mert tényleg egyedi a hangulata.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (17)
Két Rombusz Budapest - Külső képKét Rombusz Budapest - EgyébKét Rombusz Budapest - BelsőKét Rombusz Budapest - BelsőKét Rombusz Budapest - Étlap/itallapKét Rombusz Budapest - BelsőKét Rombusz Budapest - BelsőKét Rombusz Budapest - Étel/italKét Rombusz Budapest - BelsőKét Rombusz Budapest - BelsőKét Rombusz Budapest - Étel/italKét Rombusz Budapest - Étel/italKét Rombusz Budapest - BelsőKét Rombusz Budapest - BelsőKét Rombusz Budapest - BelsőKét Rombusz Budapest - BelsőKét Rombusz Budapest - Belső

Két Rombusz további értékelései

2023.08.26csoporttal
Kiváló
Eddig nem vettem észre ezt a jó kis kerthelységet a Rómain, pedig valószinű hogy csak a szerény cégtáblájuk miatt. Baráti bográcsozásra ki lehet bérelni bárkinek. Az italokat tőlűk kell megvenni, de minden mást a vendégek maguk hoznak és készitik el. A segitőkészségük maximális. Ajánlom minden...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
141.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval