Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Így főznek Kanadában

Lumberjack Poutinerie BudapestLumberjack Poutinerie Budapest a térképen

2018. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. november 22.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A "földalattival megközelíthető vendéglátóhelyek" című listámon ez volt a következő állomás. Az ittjartam.hu-n olvastam Duchemin értékelését, ez alapján kaptam én is kedvet. A házszámozásról csak annyit, hogy a Király utca után helyezkedik el, így a troli megállója közelebb esik hozzá, mint a földalatti Vörösmarty utcai megállója, de ennyi séta bőven belefért.
Nem ismertem a poutine-okat, a kanadai specialitások között nem mozgok otthonosan. A poutine-ok mellett burgereik is vannak, de azt több száz steet food helyen ehetek, így a választás elég egyértelmű volt. A pulled pork-os poutine-t választottam, abból is megelégedtem a kis, azaz junior adaggal (1290 Ft), ami bőségesen elegendő is volt. Az étel kinézetét és jellegét tekintve is egy újragondolt brassói aprópecsenyére hajazott leginkább. Hasábra vágott héjas, fűszeres tepsis burgonya tépett disznóhússal, megszórva felkockázott sajttal, barbecue szósszal. Volt még mexikói, vegetáriánus, chilis, csevapos változat is, mindegyik 2 féle méretben. Összességében jó, laktató, de semmi extra.
Az étkezdének helyet adó pincehelyiség szerintem összességében egy kissé sivár, a dekoráción még lehetett volna egy kicsit dolgozni. Folyamatosan ment a tévében - lenémítva - valamelyik sportcsatornán egy úszóverseny, amit senki sem nézett. A zenei aláfestés feledhető jelenkori amerikai tuc-tuc, nekem ez sem hiányzott.
Kiszállítást is vállalnak, és folyamatosan jöttek-mentek a futárok, akik a rendeléseket vitték házhoz, helyben alig voltak, meg is állapították a srácok, hogy esős időben mindig ez szokott lenni.
A Pepsi cég dobozos és palackos üdítőit tartják (0,5 l 490 Ft).
Kötelező szervizdíj nincs, bankkártyával lehet fizetni.
Tisztaság átlagos.
Kiszolgálás udvarias.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (10)
Lumberjack Poutinerie Budapest - Étlap/itallapLumberjack Poutinerie Budapest - Étlap/itallapLumberjack Poutinerie Budapest - BelsőLumberjack Poutinerie Budapest - Külső képLumberjack Poutinerie Budapest - Külső képLumberjack Poutinerie Budapest - Étel/italLumberjack Poutinerie Budapest - Étel/italLumberjack Poutinerie Budapest - BelsőLumberjack Poutinerie Budapest - BelsőLumberjack Poutinerie Budapest - Étlap/itallap

Lumberjack Poutinerie további értékelései

2018.06.15családjával
Kiváló
A lumbrejack éttermet baráti ajánlásra kerestük fel, melyben komolyan esett latba az a tény is, hogy a szomszéd sarkon nőttem fel. Az étterem tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen van, Budapest VII. kerületében az Izabella utcában, egy a sok közül, melyhez a régi megüresedett pince...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
89.878 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval