Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek reggeliző

Marcella by Yum-Yum BudapestMarcella by Yum-Yum Budapest a térképen

Kiváló 2017. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. május 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az ember néha meg kell hozzon fontos életvezetési döntéseket. Ilyen volt az is, hogy lemondok arról, hogy valaha visszaszerezzem Budapesten a gasztro-királyságot. Ugyanakkor megemelem kalapom Zigzag kollegina alapossága és szorgalma előtt. Annál is inkább, hogy érződik, komolyan veszi önként vállalt feladatát és messze részletesebben mutat be minden helyet, mint a kötelező 300 karakter. Ezen túl érzéke is van a gasztronómiához, értékelései mentén el lehet indulni. Sokszor szigorúbb nálam, de mindig korrekt. Aradról csak úgy tudnék versenyben maradni Vele, ha legkevesebb egy hetet havonta erre a kétségkívül szép hobbira szánnék. Ezt pedig nem tudom megtenni jelen életszakaszomban.
Ugyanakkor nem mondok le arról, hogy esetlegesen egy-egy érdekesebb helyről beszámoljak a továbbiakban is, a kritérium elsősorban a minőség lesz a jövőben, nem a számszerűség.
S ha nem a minőség, akkor az egyediség.
A Marcella minőségi is, egyedi is.
Mekkora különbség van a között, hogy a pult mögött a tulajdonos áll vagy egy alkalmazott! Ezt itt is megtapasztalhattam. A szemrevaló, kedves, mosolygós hölgy önmagában ok a visszatérésre. Ehhez még hozzávehetjük, hogy a hely hangulatos, az árak reálisak, a választék csinos.
Kértem egy croissant-t és frissen préselt narancslevet hozzá. Mindkettő rendben volt, persze kérdezheti bárki, hogy miként lehet ezt elrontani. Nos, lehet. Van ahol a narancslevet juice-szal hígítják, van ahol turmixolják a gyümölcsöt, nem préselik, és van, ahol vizezik. Megtudtam, hogy saját cukrászatuk van, s máshová is szállítanak.
Nagyon jó élmény volta Marcella, ajánlom a helyet másoknak is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (7)
Marcella by Yum-Yum Budapest - BelsőMarcella by Yum-Yum Budapest - BelsőMarcella by Yum-Yum Budapest - BelsőMarcella by Yum-Yum Budapest - BelsőMarcella by Yum-Yum Budapest - BelsőMarcella by Yum-Yum Budapest - BelsőMarcella by Yum-Yum Budapest - Külső kép

Marcella by Yum-Yum további értékelései

2016.09.04kollégákkal
Kiváló
A Bajcsy köz végén, a saroképületben közelmúltban megnyílt kávézó a forgalmas Bajcsy-Zsilinszky útról nem is látszik, viszont ennek ellenére elég jól sikerült számukra a megnyitás. Mint megtudtam, a közelben számos airbnb-s szálláshely van, innen sok külföldi jön le reggelizni, kávézni, illetve...
Népszerű szállások a környéken
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval