Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Játszóház a Mekiben

McDonald's - Vörösvári út BudapestMcDonald's - Vörösvári út Budapest a térképen

Gyenge 2018. januárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. január 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Óbudán az Árpád híd, Flórián tér vonzáskörzetében található. Saját ingyenes parkolóval rendelkezik, ami szinte mindig tele van.
Ennek a McDonald's-nak két különlegessége van: az emeleten van egy kis játszóházuk 3-10 éves korosztály számára. Mászófal és egy benti kaland-mászópálya. Szintén itt az emeleten van egy különterem, ahol szülinapokat szoktak tartani. Az étterem akadálymentes, lifttel is fel lehet menni az emeletre.
A másik specialitás, hogy nagy méretű érintős képernyőkön önkiszolgáló rendszerben kell alapvetően az ételeket megrendelni, fizetés itt kizárólag bankkártyával lehetséges. Ez elsőre korszerű és gyors megoldásnak tűnik, de nem abban az esetben, ha 5 főre, ezen belül is 3 gyerek rendelését kell rögzíteni. Nehéz "benyomni" a megfelelő képeket, nem valami profi az érzékelője. Utána a módosítás, törlés szintén nem egyszerű. A blokkon egy sorszám szerepel, ezt kell figyelni a kiadó pult felett, és ha kiírják a mi sorszámunkat, akkor lehet átvenni a rendelést.
A pultnál "hagyományos" módon csak készpénzes és utalványos fizetés lehetséges, azonban ott csak 1 alkalmazott dolgozik, legfeljebb. Amikor mi érkeztünk, akkor ugyanis ennél a pultnál senki sem volt.
Be akartam váltani egy ingyenes desszertre szóló kedvezményes kupont, de az önkiszolgáló rendszerben ez nem volt lehetséges. Az alkalmazottak, akiktől segítséget kértem, egyáltalán nem voltak kedvesek és segítőkészek, egyikük azt mondta, hogy ezt már utólag - mivel kifizettem a rendelést - nem lehet módosítani, majd a másik alkalmazott, vezetőhelyettes talán - pofavágások közepette mégis módosította.
Már csak a tálcák átvételekor vettem észre, hogy a salátaöntetből véletlenül 2 db-ot vettünk és fizettünk 1 helyett. Persze ekkor már nem tudtunk rajta módosítani, ez teljesen érthető. Ha a pultnál tudtunk volna rendelni, ez nem fordult volna elő.
Van kávézós különpultjuk is, itt jobb a kávé és vannak amerikai típusú sütik (muffin, brownie, sajttorta, cookie).
A takarítás nem a hely erőssége. A tálcákat akkor gyűjtik be, amikor már folyik ki minden a tálcagyűjtőből. Mindig vannak olyan "intelligens" vendégek, akik távozáskor az asztalukon hagyják a szemetet, lusták elvinni a gyűjtőig. Ez is 10-20 percekig áll, mivel a személyzet nem sűrűn fordul meg az emeleten. Asztalokat, asztalok alatt a padlót szintén alig takarítják. A mosdók állapota szintén igénytelen. Ezek olyan gyengeségek, amelyeken könnyen lehetne segíteni.
3 Happy Meal gyerekmenü, egy közepes Mac Menü, egy párszázas menü, saláta, szószok összesen: 5250 Ft-ot fizettünk.
Autós McDrive részük is van.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (34)
McDonald's - Vörösvári út Budapest - EgyébMcDonald's - Vörösvári út Budapest - EgyébMcDonald's - Vörösvári út Budapest - EgyébMcDonald's - Vörösvári út Budapest - Étel/italMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - Étlap/itallapMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - Külső képMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - Külső képMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - Külső képMcDonald's - Vörösvári út Budapest - Étel/italMcDonald's - Vörösvári út Budapest - Étel/italMcDonald's - Vörösvári út Budapest - Étel/italMcDonald's - Vörösvári út Budapest - Étel/italMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - Étel/italMcDonald's - Vörösvári út Budapest - Étel/italMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - BelsőMcDonald's - Vörösvári út Budapest - Külső kép

McDonald's - Vörösvári út további értékelései

2024.03.22a párjával
Gyenge
Hello nem tudom nálatok az alkalmazottak olvasni vagy számolni nem tudnak ? A pénzt elteszik , viszont amit fizettünk közelébe sincs annak amit kértünk , és már nem elsőnek csinálják ezt teljesen más rendelést adnak mint amit kérünk
2019.08.19egyedül
Átlagos
A júliusi irgalmatlan kánikulában volt erre dolgom (a kocsi hőmérője 40 fokot mutatott), és elfogyott a vizem, így kínomban betértem a Mekkdonáld ezen üzemegységének "McDrive" részlegébe (mivel ezt az ősmagyar szót nem biztos hogy mindenki érti: kocsival oda lehet állni egy ablakhoz, és...
2018.06.22a párjával
Átlagos
A Harapó Mókusban voltunk, vagy lettünk volna, de ott egyébként zártkörű rendezvény volt, hát többek között így került sorra ma Vörösvári úti McDonald's. Régen, amikor erre jártam, még a nem zöld stílus alatt, nem tett rám semmilyen különösebb benyomást. Ma már ez a siketnéma harkály-játék van...
Népszerű szállások a környéken
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
77.962 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval